Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ach ta głupia romantyczka

Czy jestem naiwna???

Polecane posty

Rok temu poznałam chłopaka na wakacjach( ja pracowałam nad morzem , on przyjechał na wakacje). Bardzo mi sie spodobał... choc był młodszy , lecz dla mnie to nie miało znaczenia... spedzilismy 4 cudowne dni... plaża, gitara, szum morza... jak dla mnie bardzo romantyczne chwile... I nadszedł czas rozstania... po jego wyjezdzie dzwonił do mnie raz... tylko... i w sumie pozniej cisza... Ostanio zdecydowałam sie ze napisze do niego... mysle ... co mi szkodzi... ... myslałm czy mnie pamieta... i ciagle miałm w głowie pytanie :Może ma kogoś? ( Zapomniałam dodac ze dzieli nas 400 km) I jak do niego napiałam okazało sie ze nie zapomniał o mnie , ze za mna teskni, i w sumie umówilismy sie spotkac na wakacje w tym samym miejscu co sie poznalismy... w ogóle był dla mnie taki miły...wróciły wszystkie wspomniena...bardzo czekam na nastepne wakacje... bardzo chce go zobaczyc... jak myslicie ... czy nie jestem naiwna? czy to ma sens? z góry dziekuje za odpowiedzi ;)

Gość Billiana Gates
Nie chcę być cyniczna ale pewnie u siebie spotyka się z jakimiś dziewczynami a na wakacje też już sobie załatwił laskę (czyli ciebie) gdyby mu naprawdę zależało to utrzymywałby z tobą kontakt przez cały czas

Gość sdfsfsd
Wg mnie jestes naiwna... jakby chciał to by pierwszy sie do Ciebie odezwał...

wiem, ze to jest głupie...ale czuje jakas taka dziwna wiez z tym chłopakiem która nie pozwala mi o nim zapomnieć...

Gość po...lone to wszystko
głupiutka jesteś, oj głupiutka......

Gość sdfsfsd
wieź? chyba on do Ciebie zadnej więzi nie czuje skoro tyle czasu sie nie odzwyał.. sorki moze to przykre dla Ciebie ale niestety wszystko wskazuje na to ze tak jest...

Gość .....kasiulaaaaa..............
tez mi sie wydaje ze cie olal a odp. bo co mu zalezalo ... przeciez jakby chcial utrzymac kontakt to jest skyp , gg itd

czyli zapomniec i dac sobie spokój ...?

Gość romantyczka?
??