Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dlaczegoja91

termin na święta

Polecane posty

Gość MIKLAJKA
TO JUZ JUTRO...PEWNIE NIE MOZESZ SIE DOCZEKAC :)

fajny prezencik sobie sprawisz :) jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, bo ja np. urodziłam 10 dni po terminie. życzę szybkiego porodu :)

powodzenia , ja mialam termin na 7 a urodzilam w zeszla niedziele 19;) takze nic nie wiadomo, moze dzidzi sie nie spieszy:)

Gość ja mam 2,5 latke...
hej Laporushi, to ty pisałaś, ze twoje dziecko jest źle ułożone, prawda? Pisałaś, ze boisz się naturalnego porodu, patrząc na jej wagę mam nadzieję, ze się nie musiałaś męczyć? Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt;)

Gość jsks
laporushi27 rodziłaś sn czy cc?? Tak z ciekawości:)

Gość Carie
.**.**..**.**. Świąt radosnych, przeżyć wzniosłych, w zdrowiu, szczęściu i miłości. Niech Święta radością wypełnią Wasz dom A Nowy Rok blasku doda Waszym dniom. .**.**..**.**. ___________< o > _____________/ _________o* o.@*o. ________.' '*Q o *o@ ________( () o*o* @ o'. _______.-' o *0_Q.-'-;*o) _______.' 0 Q @0@ ()* -. ______* @ o*o @. Q * o ) _____o-...-@""-Q '-@'0*. _____.' @ Q * 0*Q. @-.) _____*.' o . @* '-@oQ.*-oQ. ____* @ * ._()__0*Q.-' @ ()* ____(o () * o* Q'._@_Q o ()*.'. ___o'-.-' @--._ @* Q *.@-* * -. ___.-' @ _Q_.-''-. @ ()-*@.oQ __.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ) o*' _* 0.-@-._Q * 0 * . Q _.@-.*_0_.' _'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.* _;--@' 0Q * Q o *@ * 0 o @ *'-*.o _.o-' * '._@__* .Q. @- . 0 () Q @ *'. _* @ * o * @ _.''Qo..__@__.--'@--.* _;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*.*..* _____________$$$$$ _____________$$$$$

mialam rodzic naturalnie, w sumie porod byl wywolywany od piatku 17 no a skonczylo sie szybka cesarka w fazie partej, glowka byla za ,plus te zle ulozenie, no i cisnienie skoczylo mi ponad 200 plus malutka miala za szybkie tetno, dzieki za pamiec:)

Gość jsks
a ile cm ma twoja córcia?