Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taakityp

Możliwośc zajścia w ciążę? Pomocy!

Polecane posty

Witam :) Pisze może z głupim problemem i oklepanym, ale drażni mnie pewna sprawa, a mianowicie: Dzisiaj z dziewczyna mieliśmy ciekawe doznanie, ona dziewica ja prawiczek i to coś nowego, a mianowicie podczas pieszczot (całowanie, masowanie piersi, tyłka) dostałem kropelkowania i chcąc sprawdzić czy faktycznie to kropelkowanie przejechałem palcami po majtkach ale były tylko lekko wilgotne i na palcach czulę troszeczkę wilgotność, ale po jakiejś chwili (kilka minut) włożyłem rękę dziewczynie do majtek i tak ze 2 razy przejechałem po pochwie ale nie wkładając głęboko palca, bo tylko jednym jeździłem jej po wargach. Przejechałem tak ze 2 razy po wargach i tylko opuszkiem palca nie wkładając nawet tej części gdzie znajduje się paznokieć, ale czując ze jest wilgotna. Nie wkładałem nawet tej jednej części palca, ale boję się i chcę się zapytać czy mogło dojść do przeniknięcia plemników do wnętrza pochwy tak, żeby doszło do zapłodnienia? Wiem, że to jest dziewica, ale błona ma dziurki, przez które mogą przeniknąć plemniki, więc pytam tych, którzy wiedzą lepiej ode mnie. :) dodatkowo mogę powiedzieć, że moja dziewczyna bierze jakieś tabletki (antybiotyki) i dlatego ma nie regularną miesiączkę, albo czasami nie ma jej dłużej niż normalnie. Proszę o szczere i normalne odpowiedzi i z góry dziękuję ; )

Gość bardzo
nie ma mozliwosci zeby zaszla w ciaze. ;) spoko. wesolych swiat :P

Gość mialam ten sam problem
i jestem juz w 5 miesiacu:) na poczatku świat mi sie zawalil ale teraz nie wyobrażam sobie zycia bez tego maleństwa.takze dacie sobie rade

Na prawdę mogło dojść do zapłodnienia? Wiem, że w kropelkowaniu są plemniki, ale nawet nie wkładałem jej głęboko palca, a po drugie plemniki miały by dosyć długa drogę do przebycia, więc jest to możliwe?

Gość djsfkhdjkbnksnbfkjfhjkdncdvnd
Plemniki to nie kaskaderzy:) Szanse prawie równe zeru, musiałbys mieć niesamowitego pecha...:)

Gość no prosze Przetlumaczy
a zapytaj dziewczyne w ktorym dniu cyklu to robiliście

Moja dziewczyna bierze jakieś tabletki (antybiotyki) już dłuższy czas, prawie rok, bo ma coś nie tak z krwią. I okres powinna mieć już dawno temu, ale gadała z lekarzem i powiedział, że to przez te tabletki nie ma okresu. I nic więcej nie wiem ; / Pomóżcie.

Gość eee spokojnie
plemniki przez bokserki nie przejda,a kiedy ja dotykales to miales reke sucha? czy wilgotna?

no tylko palcami dotknąłem bokserek i były lekko wilgotne od kropelkowania i na palcach możne troszeczkę wilgoci było bo poczułem jak palcem o palec przecierałem, ale zanim dałem dłoń do majtek to miałem chwile na powietrzu i gdy wkładałem do majtek to palce na pewno były suche bo nie miałem nawet małej kropelki na palcach po dotykaniu swoich majtek. A na powierzchni plemniki szybko obumierają? I to jeszcze z kropelkowania? Pomocy.

Gość eee to spokojnie
jak Miales sucha reke to te plemniki umarły:) wiec spokojnie. na bank nie moze byc w ciąży:)

Gość eee to spokojnie
zreszta gdyby miala byc mowa o zapłodnieniu to musialby byc wytrysk na jej pochwe.

To super. Na prawdę mnie uspokoiłeś. Wesołych Świąt życzę i Szczęśliwego Nowego Roku :)

Gość UPUPUP CE
zgadzam sie. na suchej rece nie ma plemników:)

Dzisiaj moja dziewczyna powiedziała mi, że dostała całkowitej miesiączki i przechodzi ją z mocnymi bólami brzucha bo dawno nie miała okresu. A te wymienione pieszczoty były w piątek, więc w ciąży nie jest?

Autorze mogła zajść ale to jest 000,9% procenta ze 100%... więc nie powinieneś brać tego pod uwagę. jeśli chcesz to zapraszam na forum, któe mam w stopce tam chyba w antykoncepcji albo ciąży jest opisane wszystkie możliwości kiedy kobieta może zajść poczytaj :) http://forumes.pl/showthread.php?tid=645