Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamamusia swojej coreczki

moje optymistyczne swieta

Polecane posty

tydzien temu wyladowalam z corka w szpitalu(3,5r) na zapalenie pluc -lezalam znia tydzien,w szpitalu zlapalam grype jelitowa -caly dzien zygalam wiec na jedna dobe zastapila mnie mama z niedzieli na poniedzialejk grype jelitowa zlapala moja mama.W poniedzialek wyszlismy ze szpitala -nasza corka dostawala od poniedzialku do dzis serie zastrzykow,inhalacji,syropow...ja 2 dni temu dostalam razem z mezem zaplenie gardla ,katar i kaszel...balam sie o mala zeby nie podlapala od nas kataru bo przeciez miala juz ogromny w szpitalu...niestety dzsiaj od rana pogorszylo sie dostala wielki katar i kaszel a ja juz wysiadam..........................................................boje sie ze znowu wrocimy do szpitala..mam dość:((((((((((((

te swieta wogole mnie nie ciesza ,sory ale musze sie wygadać:(

zostawic dziecko same w szpitalu 3,5 letnie jak te pielegniarki sie wogole dziecmi nie zajmuja..nie wyobrazam sobie tego

Gość dajcie juz spokoj z tymi swiet
ami.... idz do kosciola, tam odczujesz swieta i przezyjesz je NAPRAWDE, to o co w nich chodzi. a nazrec sie przy stole i siedziec jak maki to bez sensu jest i tak. w poniedzialek do pracy :-P

Gość Ty wyżej....
Taaaaa.....jasne, w kościółku odczujesz magię świąt :D:D:D Jak ci czarny zacznie napierdalać mowy polityczne i z koszykiem latać za kasą, bo pewnie kredyt na nowe auto zaciągnął i trza biskupowi oddać kilka tysięcy za przegraną w pokera :classic_cool:

musze sobie poplakac:/

Gość dfghrty iuk
tak to jest z rozmemłanymi mamuśkami

to jest twoja teoria. ja wierze w Boga, ty patrzysz zawistnie po ludzku :-P i oczerniasz, i do jednego wora wszystkich wkladasz :-O

ale czemu ty mamuska placzesz???