Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyt2211

Pytanie o jej dziewictwo

Polecane posty

Gość Pyt2211

Od 3 lat jestem z dziewczyną. Zanim rozpoczęlismy współżycie i nie interesowałem się czy jest ona dziewicą pewnego wieczoru pieściłem ją przez spodnie dość intensywnie. Wracając do domu zauważyłem, że mam bardzo mokre ręce. W domu pod światłem okazało się że to krew. Ona tego samego wieczoru napisała mi sms, że w nieco głupi sposób ale jednak - przebiłem jej błone. Dodam, ze przez następne dni gdy już pozwoliła mi piescić się po tym palcami, ciągle przez pewien czas pojawiało się na nich trochę krwi. Pytanie do poważnych ludzi: czy to możliwe że przebiłem/mocno naderwałem jej błonę? Martwie się, czy czasem nie miała kogoś wcześniej i boi sie o tym powiedzieć, chociaż ona sama zapewnia mnie że nie uprawiała z nikim wcześniej seksu. Dodam, że przez kilka lat tanczyła wyczynowo (co mogło z pewnością doprowadzić do już wtedy naderwania błony) Jesteśmy ze sobą szczerzy i mamy naprawdę wspaniały kontakt. Proszę o normalne odpowiedzi, podszywaczy i innych gadów olewam.

Gość nie matw się
ona pozostała przecież spodniową dziewicą

Gość hhahahahanio jaki jaki
ta niezałożyła tampona i ci wkręca a ty wierzysz naiwinie jak dziecko hahaha

Gość spokoooooo
kumple ją ujeżdżają ile wlezie, a ty ją "pieścisz przez spodnie" :D

Miło kogoś obrażać przez Net, prawda cwaniaczki? Miejcie ucieche, że powiedzieliście coś chamskiego. Na zdrowie, 15sto letni debile.

Gość czarny byk
Nie no spoko , nikt cie tu nie obraża , niemniej po zasadności twego pytania odnosi się wrażenie , że 15 latki to już dla ciebie staruchy . Skończyłeś choć 13lat ?

Tak, skończyłem. W takim razie proszę o poważne odpowiedzi chcących coś rzeczowo powiedzieć

Gość Autorze///
Ufasz jej czy nie? NIe wiem co by było jakby mi chłopak nie ufał, bo ja wcale nie miałam błony!! A kochałam się ze swoim prawie po 2 latach. I zero krwi, zero bólu. Jak ja się cieszę że mój mi ufa...

Gość kkdjd
moim zdaniem miała okres :D

Jesteś żałosny człowieku po cholere mi twoje idiotyczne docinki? Jeśli to twoj sposob na wyzycie sie to prosze bardzo zrozumiem. Chyba jednak twoje dziecinstwo trwajace nadal nie nalezy do łatwych, przyglupi dzieciaku. I sam jebnij sie w czolo

Gość czarny byk
Niech zgadnę ? , 13 lat skończyłeś , to jesteś zapewne jakimś współcześnie wyedukowanym magistrem , co ? . Bo jakoś ostatnio takich trafiam :D

Gość stigma
Jak można przebić błonę przez spodnie?

Gość Autorze///
Akurat dzieciństwo miałam ok. Ale widocznie Twój mózg nie ogarnia, że kobieta może być dziewicą bez błony. Współczuję.

Gość zmień dilera, bo ten ci szczu-
-rze gówno dosypuje do zioła i żle ci to wpływa na umysł.

Gość a ja Ci odpowiem normalnie
Napisałeś, że przez spodnie, włożyłeś jej rękę, ale nie zdejmowała spodni? Jeśli tak, to to jest bardzo proste. Przebiłeś jej błonę a że miała ją ukrwioną to stąd ta krew. Zawsze tej błony trochę zostaje bo zostaje ona rozerwana a nie usunięta czy coś takiego i przy następnych razach bardzo normalne jest, że krew znów się pojawia i boli. Generalnie po pierwszym razie zaleca się około dwa tygodnie celibatu by wszystko się ładnie zagoiło.