Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zsz:((((

Nie znam żadnego języka - czuję się jak idiotka :(

Polecane posty

Gość zsz:((((

No moze poza angielskim - ale to poziom podstawowy , rozumiem tekst czytany ,50%. Jesli ktos do mnie mowi to polowe mniej :O - tyel wiedzą dzieci w podstawowce :o a moi znajomi ? ludzie na uczelni ? faceci glownie szlifuja angielski a dziewczyny ? kursy zwłaszcza włoskiego i hiszpanskiego , a mi chyba nic do glowy nie wchodzi albo one kłamia 😭

Gość izaaaaa]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
ja nawet angielskiego nie znam i nie przeszkodziło mi to w zrobieniu kariery....jestem ścisły umysł i ciężko idzie mi nauka jezyków

Taka jedna Tap Madl z Bączynka tez nie zna a zobacz jak wyszło zaszła :D powiem więcej zaszła tak daleko pomimo braku prostych nóg :P To dopiero wyczyn

Gość aquariussssssssssssss
Ja ci powiem, że dużo ludzi mi mówi, o ja znam angielski i niemiecki i jeszcze do tego uczę sie francuskiego. Ja np. na prawdę się uczę niemieckiego i angielskiego i jak słucham jak w/w osoba duka po tym niemiecku czy angielsku to nie mogę się powstrzymać od śmiechu. Nie którzy są tak zapatrzeni w swoje umiejętności, a tak na prawdę nie potrafiliby ponegocjować w danym języku. Tylko przyjąć rezerwację, a nie np porozmawiać o historii regionu, o Polsce o politykach, o nauce, o nowych odkryciach. Ja miałem doczynienia z bardzo skomplikwoanymi sytuacjami w życiu i sobie poradziłem, np omawianie planów inżynierksich, rozwiązywanie kwestii podatkowych, negocjacje handlowe. Co to za znajomość angielskiego, gdzie tylko mogę porozmawiać " jaka ładna pogoda, tak dużo śniegu....... eeeeee fajnie, życze miłęgo dnia..... do widzenia. " nie przejmuj się i rób to w czym jesteś dobra, a Ci się to wynagrodzi.

Gość ja wiem ja wieeem
ja też nie znam kiedyś odkryją jakiś zasrany gen który bardzo wpływa na jakiś zasrany obszar w mózgu który odpowiada za zdolność do chwytania obcych języków a póki go odkryją to jestem po prostu leniem i choooy

"Nie znam żadnego języka - czuję się jak idiotka :(" Mam dla Ciebie rewelacjne, aczkolwiek niezbyt oczywiste i trudne do wyobrażenie sobie rozwiązanie - zamiast zakładać durne tematy na kafe i użalać się nad sobą zacznij się uczyć...