Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Astrid

Powróże bez limitu.

Polecane posty

Dzisiaj powróże wszystkim i odpowiem na tyle pytan ile chceci, taki prezent od Mikołaja. Ale prosze sie nie wpychac i czekac az odpowiem jednej osobie i dopiero zadac kolejne pytanie. START jak mówiłam możecie sobie zażyczyć takiej wróżby jakiej chcecie więc rozpoczynamy runde "Koncert życzeń wróżki Astrid"

Gość jaaaaaaaaaa chcem :)
Kiedy spotkam miłosć swojego życia?:) I czy uda mi się w tym roku uzbierać kasy na wymarzoną podróż? Napisz szybko bom ciekawa:)

Droga Edyto, już po nowym roku, podejmiesz nową prace, dobrze płatną, w jakimś biurze, nie wiem może w banku, moze w nieruchomosciach a moze po prostu w jakiej firmie.

Krysia 06.06.84 jak trzeba:)

I jeszcze powiedz czy bez problemu zaaklimatyzuje się w nowym miejscu,bo się przeprowadzam:) I czy mi się tam spodoba.

Gość zmęczonyyyy
Wojciech 08.11.1986 Jak potoczą się losy mojego związku w nowym roku ?

Wróżka Astrid DZIĘKI ZA WRÓŻBĘ ALE TU NIE CHODZIŁO KONKRETNIE O MNIE TYLKO O RODZINĘ JA NIE PRACOWAŁAM NIGDY ZAJMUJĘ SIĘ DZIEĆMI KOCHANA TYM BARDZIEJ W BANKU HEHEHE CHODZIŁO MI RACZEJ O MĘŻA TAK CZY SIAK DZIĘKI I WESOŁYCH ŚWIĄT PS. ja sądzę że ty wiesz o czym ja mówię

Gość taka jedna Justyna
Justyna 05.10.1989 Przemysław 17.08.1989 Czy pisani jesteśmy sobie na zawsze?

Krysiu tak, zaaklimatyzujesz się w nowym miejscu bardzo szybko, niestety pieniędzy na podróż w tym roku nie uzbierasz, a nowego partnera widzę w czerwcu lub lipcu 2011 roku. Dziękuje i przesyłam energie pieniężną.

Wojciechu, bardzo dobrze, ale to nie jest jeszcze pana związek docelowy. JA moge państwu postawić horoskop, wróżbe ogólną lub przesłać energie jakiej potrzbujecie, bo dzisiaj runda "koncer życzeń" wiec wszystko czego sobie zyczycie.

Gość Patrycja i Sasza
06.03.1986 i 13.04.1966 Jak sie to wszytko potoczy czy bedziemy jeszcze razem? wrcimy do siebie?co on do mnie naprawde czuje?

Gość venus30
anna 15.10.1976 czy i kiedy wyjde za mąż. Kiedy poznam wybranka i w jakich okolicznościach?czy bede miala dziecko

Gość Czujna Ja
Wróżko ja mam tylko jedno pytanie. Czy kiedykolwiek przestanę być samotna? Czy spotkam miłość? Agnieszka 14.08.77

co mnie czeka w przyszłym roku w sensie sytuacji materialnej, rodzinnej...teresa 03.10.1953

Gość lalallalalalalalala
czy zwiążę się z kimś w tym roku, czy kogoś poznam? Anna 22.03.1989

Gość ja to tylko ja...
Julia 12.08.1983 1.Kiedy znajde prace? 2.czy bedziemy razem z osoba urodzona 06.12.1982?

Gość 080677
Agnieszka - 08 czerwiec 1977 Czy dzis urodze? Czy moje dziecko bedzie zdrowe? Jestem 12 dni po terminie porodu .... Jade dzis do szpitala i albo wywolaja dzis porod albo dadza inny termin albo cesarka ;-(

lalallalalalalalala - nikogo nie poznasz wróżę ci samotny rok... a zwiążesz się z rozpaczy do kaloryfera :)

Gość witam panią pani Astrid
Honorata , ur. 1 sierpnia 1984 r. czy cos sie zmieni w nadchodzacym roku? czy bede jeszcze szczesliwa w milosci? co z pracą? jesli chodzi o milosc i jesli ten ktos jakims cudem by sie pojawil, to kto to taki? w takim sensie czy go znam czy nie znam? czy satrszy, mlodszy itd. wesolych swiąt pani życzę :)

Anno, za mąż wyjdziesz za mężczyzne którego znasz, ale dopiero w 2012 roku, dziecko również w 2012 roku. Agnieszka - Spotkasz, ale nie w najbliższej przyszłości, za kilkanaście miesięcy, pierwszy kwartał roku 2013. I to będzie ten ostateczny ale przed nim mgą być inni jendakże z nimi nie będziesz na dłużej. Tereso, sytuacja materialna sie nieco poprawi, ale to dlatego ze dostaniesz spadek, umrze ktos w twojej rodzinie, nastąpi to latem.

ja to tylko ja... - ja tu widzę wieczne bezrobocie... niestety :(

Anna, w roku 2011 nikogo nie poznasz, bedzie to rok posuchy. Julia, praca w kwietniu 2011, nie, nie bedziesz z tą osobą. Agnieszka - Dziś jeszcze nie, ale nie bedzie cesarskiego ciecia, dziecko przyjdzie na świat jeszcze w tym tygodniu.

Gość ja to tylko ja...
dziekuje bardzo za wrozbe :)

Honorato, praca bedzie ale nei bedziesz z niej zadowolona, slabo platna bedzie, mezczyzna pojawi sie w listopadzie lub grudniu 2011 roku, bedzie od ciebie starszy, ale nie wiecej niz 5 lat.