Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erasrera

Przeliczanie minut na smsy w ERZE

Polecane posty

Gość erasrera

Od kiedy jest to przeliczane 1:1, a nie jak kiedys, że jedna miuta to 4 smsy?? Bo ja się dowiedziałam o tym w ostatnim rachunku....ze przysługiwało mi 40 a wysłałam 272. Jak przedłuzałam umowe to nikt mnie o tym nie poinformował!!!!

Gość a czy nie zalezy to od
rodzaju taryfy? ja mam Rodzina 60 i przeliczają mi 1:1 a kiedyś mialam Nowa Era 80 i na 100% było inaczej

Gość gdzies od roku wprowadzili
takie zasady w nowych abonamentach. Era to pazerna niemiecka panstwowa firma :classic_cool:

Gość erasrera
to sa jakies jaja. Ide tam po Swietach robić rozrubę...przedłuzyałm już chyba 5 umowę..jestem tam od 10 lat i takie jazdy. A byłam zadowolona.

Nie masz po co iśc i tak tego nie odkręcisz jak już umowe masz podpisaną. Na przyszłość nie pzredłużaj tylko przejedz na karte ;)

Gość erasrera
ide ide, dla samego faktu i rozruby. Polak madry po szkodzie. Moze jkis pakiet minut mi chociaz dadza( oczywiscie nie za darmo). Bo nie ma szns zeby mi wystarczylo to co mam. Na szczeście to jest abonament tylko 12 zl.....ale umowa na 2 lata podpisana 2 miesiace temu...a wcisnał mi to pracownik obsługi klienta....telefonicznie. Ale nawet nie pomyslalm ze zasady przeliczania moga sie zmienic...

Ja bardzo rzadko piszę smsy, w erze jestem od ok. 10 lat i też jestem na etapie 4smsy=1min. Nie ładnie z ich strony jeśli to prawda. Tak jak piszecie nie warto iść i się wykłócać umowa podpisana i amen.

Jak za 12 zł znaczy bez telefonu abonament. To zupełnie sie nie opłaca tego podopisywać. Np. czyli masz 30 gr za minute/30 gr za smsa w abonamencie. Tyle bez łaski to masz na kartę czyl;i 29 gr za minute a za smsa od 6-do 20 gr w zależności jaka sieć

W takim GaduAir http://www.gaduair.pl/ masz smsy po 6 gr do wszystkich i 29 groszy za minute w tym do playa też. Bez kombinowania, bez łaski.