Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apetitta_ala

Gdzie uciec po świętach?

Polecane posty

Gość apetitta_ala

Szczerze powiedziawszy to te świąteczne przygotowania naprawdę dały mi w kość. Dzisiaj mam już wszystko naszykowane i wreszcie mam chwilkę dla siebie. Zaczęłam się zastanawiać gdzie można by uciec jakoś po świętach i nowym roku żeby trochę odpocząć? Mąż mówi, że bardzo by mu to pasowało, bo też był ostatnio zapracowany. Dlatego myślę o jakiejś niedrogiej wycieczce last minute, może do Tunezji? Myślicie, że znajdę gdzieś jeszcze wolne wycieczki na styczeń? No i w jakich biurach patrzeć? Tylko tych lepszych, tak żeby było pewniej i bezpieczniej?

Gość kluska z makiem
Ja uciekam na caly tydzień do Tunezji. Mąż wykupił dla nas wycieczkę na końcówkę stycznia. Widział, że jestem taka przemęczona przez te świąteczne przygotowania i chciał mi zrobić niespodziankę. Jak najbardziej mu się udało. A najlepsze jest to, ze jak zamawiał wycieczkę to przeglądał w biurze katalog i zaproponował mi żebyśmy w sierpniu lub w lipcu (zależy od urlopu) polecieli na wczasy do Japonii! Podobno jak się w alfastarze wcześniej rezerwuje to jeszcze można liczyć na zniżki więc przyszły rok zapowiada się obfity we wspaniałe podróże!

Gość Mlenna
Ooo... no proszę :) tylko pozazdrościć. Ja z kolei wybieram się teraz na Sylwestra pod Palmami do Egiptu. Już dużo wcześniej go sobie zarezerwowałam. Nie mogę się już doczekać. Wyszaleję się potem odpocznę i wrócę bardzo szczęśliwa. W sumie to teraz już myślę o wakacjach ;)

Gość junnoonna
Popatrzyłam sobie teraz na te wycieczki do Tunezji w alfie i faktycznie są strasznie tanie! Zazdroszczę, sama chętnie bym poleciała :)

Gość apetitta_ala
Muszę się pośpieszyć z rezerwowaniem, bo jak tak dłużej będę się zastanawiać to mnie już lato zastanie. Mam już upatrzony hotel w Sousse, wybór w alfie spory, cieżko wybrać jedno miejsce do którego chciałoby się polecieć!

Gość Mlenna
Tunezja jest bardzo fajna. Byłam tam kiedyś w hotelu El Hana Residence. Było cudownie. Hotel wspaniały! Czysty, zaraz przy wspaniałej plaży. Muszę powiedzieć, że mieli tam bardzo dobre jedzenie. To co mi się jednak najbardziej podobało to, to że hotel jest zaraz przy zabytkowej części miasta. Cudownie było się tam zapuścić i poznawać kulturę od środka. Mają tam masę kawiarenek, sklepików, wszyscy są uśmiechnięci i przemili. Wspaniale tam odpoczęłam. To był chyba jeden z moich najwspanialszych wyjazdów. Zdecydowanie polecam Tunezję. Szczególnie, że wyjazdy nie są bardzo drogie. Z tego co pamiętam ja płaciłam za swoje cudowne wakacje jakieś bardzo małe pieniądze.

Gość apetitta_ala
No właśnie, wydaje mi się, że Tunezja jest bardzo atrakcyjna pod względem zabytków. W alfie przeglądałam wycieczki i jest kilka takich, które mnie zainteresowało, a nie są bardzo drogie i z wielką chęcią pojadę. No i chciałabym jeździć na wielbłądzie!

Gość jodła modrzewiowa
tunezja i egipt to dla biedaków

Gość tamarek
"jodła" bzdury piszesz. jak się rozglądniesz po katalogach to i Egipt i Tunezję za 4 tys od osoby znajdziesz. weszłam dzisiaj na stronę Alfa star. maja tam wycieczki od 1800 do 4000 za osobę. nie przesadzaj więc że to kraje dla biedaków. każdy może znaleźć ofertę dla siebie. i ten co ma dużo pieniędzy i ten co mniej. najważniejsze że ludzie chcą jeździć po świecie i zwiedzać.

Gość Mlenna
Podpisuję się pod słowami tamarka. Poza tym uważam, że to są po prostu piękne miejsca w których można zobaczyć bardzo dużo ciekawych rzeczy. Można sobie jechać na cudowną wycieczkę objazdową i oglądać takie zabytki, że aż dech zapiera.