Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ansada

czy ginekolog może sprawdzić czy byłam w stosunku?

Polecane posty

Gość ansada

Jeżeli tak.. to jak ?? przecież nie każda ma błonę dziewiczą.. mam 15 lat i boje sie ze tata może mnie wziąć do ginekologa i sprawdzić czy byłam w stosunku... jak to ginekolog sprawdza ? na jakiej podstawie on może określić że byłam w stosunku czy też nie ? prócz błony dziewczynej jest coś innego co świadczy o tym ze nie było stosunku ?

Gość jacy wy jesteście
w stosunku do czego? i jaka?

Gość hahahahhahahahhahahah
w stosunku.......hahahaha:D

Gość ginekolog jeśli by komuś
powiedział, o tym czy jesteś dziewicą, czy nie, a ty byś poskarżyła się np pani psycholog w szkole, może zostać wyrzucony z pracy na zbity ryj, za niezachowanie tajemnicy lekarskiej, a twój tatuś za ciekawość, oskarżenie o pedofilie

Gość natuska85
Nie ma takiego prawa, które zmusi Cię do badania. Jeśli tata zaciągnie Cię do lekarza, a Ty odmówisz badania, to nikt na siłę nic nie będzie sprawdzał.

Właśnie. Jak cię tatuś zabierze do lekarza to powiedz mu że ma staremu nie mówić czy jesteś dziewicą czy nie. Obowiązuje go tajemnica.

Ginekolog nie ma prawa bez wyrażenia Twojej zgody mówić komukolwiek o tym. A nawet jeśli Ty wyrażasz zgodę to raczej też nie, to już Twoja decyzja czy powiesz tacie czy nie:)

Gość jacy wy jesteście
no nie wiem, w przypadku dziecka ta zgoda czy jej brak nie ma znaczenia.

Jeśli przekroczyła wiek pozwalający w świetle prawa uprawiać seks to na 100% nie ma prawa powiedzieć. W innych wypadkach pewności nie mam.

Ma 15lat dziewczyna, nie ma prawa ginekolog takich rzeczy mówić, w innym wypadku można Go pozwać do sądu. Takie jest prawo.