Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ikkunaprincessa

nie przyjedzie po wigilii bo

Polecane posty

facet to swinia, swieta bez swini sa cudowne, mialas faceta , daj mu kosza, bo on ci juz go tez dal:-)))) UMARL KROL NIECH ZYJE KROL; ZAPRASZAM CIE NA SYMAPATIE;PL

Gość jacy wy jesteście
staszek, a ja się nie do końca mogę zgodzić, że głupia, bo jeśli to poważny związek i planują wspólną przyszłość, to źle o nim świadczy, że nie traktuje jej prawie jak rodzinę

Może i to nie jest najlepszy powód do zrywania, ale po co czekać na lepszy?

rus1 - my juz od dawna nie p0owinnismy byc razem.. wiele bylo takich zagrywek z jego strony to nie jest jedyny..ale przesadzil... dalam mu czas zrechabilitowac sie przez swieta ,,, zacisnelam zeby i zaproosilam i po wigili i w swieta .. a uslyszalam to co uslyszalam

Gość jacy wy jesteście
rus1, może i głupio nie gadasz (piszesz) ale twoja stopka jest tak beznadziejna i stawia cię w złym świetle, takiego głąba totalnego i idioty, że aż nie chce się ciebie czytać :O i nie piszę tego złośliwie a z dobrego serca, abyś ją zmienił 🖐️

Gość jacy wy jesteście
no to mu powiedz, żeby o tobie zapomniał i skasował twój numer już teraz.

jacy wy jesteście Wisi mi twoje zdanie skoro oceniasz kogoś po 2 zdaniach i stopce.

Ikkunaprincessa Czyli tak jak mówiłem- po co czekać na lepszy powód...

Gość natuskaaa
Nie wiem o co tu się obrażać. Ja ze swoim też spotkam się dopiero pierwszego dnia. Rozumiem doskonale, że chce pobyc z rodziną w ten dzień. Ja będę ze swoją. Serio nie rozumiem za co obraza.

Gość natuskaaa
Właśnie chyba za bardzo krytycznie patrzysz na świat, w tym partnera,, a juz w tym wieku, to nie powinno się obrażać za byle tekst, ewentualnie od razu wyjaśniać. Tak cieżko powiedzieć, że źle się poczułaś przez to zamiast z pretensją? No ale ok, Twoja sprawa.

Gość JESTEM WŚCIEKŁA NA FACETA!!!!
natuska debilko spierdalaj

Gość jacy wy jesteście
no to mu powiedz, żeby o tobie zapomniał i skasował

Gość jacy wy jesteście
rus1 zmieniam zdanie, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :D 🖐️ 😴

Gość natuskaaa
To zależy dlaczego się nie widzieliście, bo nie mógł czy nie chciał? Ja rozumiem, że szukasz poklasku dla swojej decyzji bo widzę już ją podjęłaś. A ja Tobie radzę bardziej krytycznie spojrzeć na siebie, bo obrażać się za tekst, który mógł znaczyć zupełnie co innego niż Twoja interpretacja, to trochę przegięcie z Twojej strony. Masz 30 lat, a obrażasz się zamiast porozmawiać?

poklocilismy sie osttanio ostro ..zaproponowalam spotkaniew tygodniu to wiecznie je odwlekal... a to jakies obowiazki swiateczne w stylu ubieranie choinki itd...ja chcialam porozmawiac..ale on nie zabardzo chcial przyjechac... pomimo iz sam sie umawial ze mna czy moze przyjechac..w ostaniej chwili odwolywal....

Gość natuskaaa
Ok rozumiem, w takiej sytuacji może rzeczywiście tekst był na odczep się, chyba też bym go tak zrozumiała. Ale w takim razie nie ma nad czym się rozwlekać i zastanawiać. Zaproponowałaś rozmowę, byłaś w porządku, nie masz sobie nic do zarzucenia. I koniec kropka. Będzie chciał się poprawic, to sam się odezwie. A Ty już sie nie zamiartwiaj, w święta nie można:)