Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek z krowką

kłujący ból w podbrzuszu po zrobieniu siusiu

Polecane posty

Gość kubek z krowką

Hej dziewczyny, obecnie jestem w 12 tygodniu i 5 dniu ciąży, to moja druga ciąża (pierwsza obumarła :( więc panikuję jak się coś ze mną dzieje :( Czy to normalne, że po zrobieniu siusiu odczuwam taki kłujący ból nisko w podbrzuszu (nad wzgórkiem łonowym), ta dolegliwość nie pojajwia się ciągle, dzisiaj było drugi raz (pierwszy raz był tydzień temu). Ból przechodzi gdy poleżę, pytałam się mojego lekarza o przyczynę tego bólu, powiedział, że prawopodobnie jest to skurcz, ale moim zdaniem skurcz to trochę inny ból. Sama nie wiem czy to powiększająca się macica uciska na pęcherz i czy to normalne. Może za bardzo wsłuchuję się w swój organizm ale bardzo się boję, że mogłąbym stracić mojego maluszka. Czy miałyście podobne dolegliwości. Proszę o odpowiedź.

Gość zmartwiona przyszła mama
Ja jestem w 9 tc- pierwsza ciąża.Wiesz..skoro odczuwasz ból w podbrzuszu to powinni Ci jak najszybciej zrobic usg dopochwowe. To moze byc np cysta na janiku. Ja tak miałam - powstała od ciałka żółtego które nie pekło w odpowiednim momencie. Lekarka przepisała mi na to luteine ale teraz po tym dostałam plamienia :( i tez mam ekstra swięta :( cały czas leze bo lekarka powiedziała ze jak plamienie sie nasili to mam jechac do szpitala na oddział :/

Gość kubek z krowką
To raczej nie jest cysta na jajniku, byłam 3 dni temu u ginekologa i nie stwierdzil nic złego.