Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotne święta

Czy ktoś tu spędza święta sam?

Polecane posty

Gość Samotne święta

Jak ja? Co będziecie robić?

Gość withhhhh
A Ty czemu spedzasz sw sam?

Gość I will never say never
ja mmm ale mam święta na 2 osoby po prostu extra ! :o i tyle sie najebałam na te swieta a to przeminie i po huj to wszystko.

Gość monikakanashfhjwg
Gdybym spędzała święta sama włączyłam bym jakąs komedie romantyczną o świętach kupiła wino i coś dobrego do żarcia i tak spedziłabym wigilie ;D

Gość Samotne święta
Mam wódkę , wystarczy chyba :O Żarcie nie mam ,bo bieda. Ogólnie do dupy jest , ale trzymam poziom ,że niby ok. Nawet odpisuje na życzenia smsowe :O:O

niezły pomysł. nie wiecie kiedy jest premiera tronu dziedzictwa? 25 czy 31 grudnia? bo w końcu różnie piszą i ja teraz nie wiem

ej co zrobić jak nie można wysyłać mmsów i nie da sie skonfigurować telefonu? bo mojego modelu sie nie da nie ma go w orange.pl :( a chcialam wyslać życzenia mmsem... mam ten tel 2 lata i nie mam tej uslugi pomozcie !

Gość śnieżynka27
ja

Gość śnieżynka27
i to moje 1 samotne święta,jakoś to bedzie

Gość monikakanashfhjwg
wódka starczy nie łam się nie jest tak żle jest wódka.. Przyłączyła bym się chetnie

Gość zdjęcie w sepii
ja spędzam sama, z premedytacją :) wysłałam chłopaka do rodziców a sama wykręciłam się nauką bo wcześniej był plan, że jedziemy razem. Zaraz się biorę za sprzątanie a wieczorkiem zrobię sobie dobre jedzonko, otworzę butelkę wina i obejrzę "Gwiezdny pył" :)

Gość Samotne święta
Fajnie ,ze chociaz masz faceta. Mnie ten którego kocham chce tylko bzykać ,wiec jest tym bardziej cudownie. Życie bywa okrutne. Poza tym kurwa jak właczyc junkers ?? Bo mi zgasł , jest zimno i nie ma ciepłej wody :O

Gość zdjęcie w sepii
jak masz stary junkers to chyba trzeba gaz odkręcić i podpalić, tak mi się wydaje, nie znam się. Wcześniej gdy byłam sama, też niejednokrotnie spędzałam wigilię samotnie i nigdy nie był to dla mnie problem, możesz sobie coś dobrego ugotować, zrobić odpowiedni nastrój, wiesz, świece i te sprawy; obejrzeć jakiś film, pograć w gry komputerowe, napić się do lustra :)

Gość tesia tesia
Ja tez spedzam sama.. Chłopak u mamy.. Ja nie chciałam jechac.. I powiedziałam że ide do rodziców.. A do nich nie ide bo się z nimi dziś poklocilam... I bd siedziec i stypowac.. Świeta swieta.. jakie swieta?? dzien jak codzien..

Gość Samotne święta
Zdjecie w sepii- i tak tez zrobie ;) Dzien jak co dzień a nie dosc ,ze sama to ejszcze zimno , głodno i baaaaardzo samotnie , nie pierwszy rok z rzedu niestety.

Gość bede sama na swieta znowu
ja spedzam sama.....przed tv