Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To może teraz moje pytanie...

Wydoiłam z uczuć co to znaczy ?

Polecane posty

Rozstałam się z facetem w wielkiej kłótni, naubliżaliśmy sobie, przy czym ja zaczęłam , ale z jego winy, w nerwach wykrzyczałam mu, że go nie kocham i nigdy nie kochałam, chociaż to nieprawda,powiedziałam to specjalnie, bo on w durny sposób próbował sprawdzić, jak to określił moje uczucia wobec niego . Napisał mi wiadomość potem , że wydoiłam go z uczuć , jak myślicie co to znaczy Waszym zdaniem ?? Nie rozumiem, jak można sprawdzić czy ktoś nas kocha, pisząc nagle smsy w stylu, daj mi spokój, możemy się kolegować i nie mam czasu dla ciebie , a potem jak go opierniczyłam, że zachowuje się jak dzieciak i bawi się moimi uczuciami i w ogóle, że mam dość tych jego problemów ciągłego braku wiary we mnie i w szczerość moich intencji i uczuć to on na to, że chciał zobaczyć moją reakcję i teraz wie, że nie panuje nad sobą i przez to nie potrafię kochać ;| I ten zwrot, ze wydoiłam na uczucia...

To znaczy ze tylko on dawal a ty z siebie nic. Wiesz co to oznacza krowe doic? Chlopak sam juz nie wiedzial czy go kochasz wkoncu czy nie i odpierdolil glupote. Trzeba mu bylo troche czulosci okazac i milosci.

Słuchaj a Ty byś jak zareagował , dwa dni wcześniej, pojechałam do niego do domu , byłam przy nim , dużo mówiliśmy o uczuciach , o nas i że chcemy być ze sobą na stałe, tylko, że głownie to właściwie on, bo ja mam taką naturę, że nie bardzo potrafię otwarcie mówić o tym co czuję, więc okazuje, tamtego dnia, okazywałam mu aż nadto , bo wcześniej byliśmy pokłócenie, a ja wyciągnęłam rękę na zgodę, akt, że przyczyniło się do tego to, że w życiu wydarzyła mu się niespodziewana tragedia, ale ja go nie zostawiłam mimo tej wcześniejszej kłótni. Byłam przy nim, wróciłam do niego ,pocieszałam i starałam się jak mogłam naprawić relacje. Tak jak piszę, dwa dni później on do mnie z taką wiadomością, miałam prawo się wkurzyć, jak jednego dnia się kochamy, a na drugi on z niczego mi wywala " kolegujmy się ' .... i jako tłumaczenie, podaje , że chciał w ten sposób się przekonać. To nie wystarczyło mu to, ze jak przeżywał rodzinny dramat, nawet na chwilkę go nie opuściłam...

Gość moj tez tak zrobil
powinnam go wtedy rzucic w cholere ale sie rozplakalam i powiedzialam ze go kocham itop itd :P jestesmy dalej juz rok razem ale on co jaksi czas wciaz robi mi jakeis testy tego typu:/ troche sie juz do tego przyzwyczailam ehh mimo iz ja jeste osoba wylewna i okazuje mu ze go kocham a on wlasnie nie jest osoba wylewna i malo okazuje, nie wiem po cholere jeszcze musi to sprawdzac.

Więc tak mój : - jest zazdrosny o każdego, o byle co, - kontroluje mnie i nie ufa za grosz, sam mi to już na początku powiedział - nie wierzy w to, ze mogę go kochać, fakt, mam powodzenie i jestem ładna i atrakcyjna, ale do jasnej cholery, on wie, ze oprócz niego jeszcze inni są we mnie zakochani , ale tu jest pies pogrzebany, ja kocham tylko jego, jestem mu wierna i oddana, nie chcę i nie potrafię być z kimś innym, ale on chyba już tak ma, że sądzi, że zaraz będę miała 300- stu , bo wy faceci tak już macie, myślicie, ze każdy wam zaraz odbije ukochaną ;( - ostatnio pytał , czy mogłabym być z kimś innym oprócz niego, odpowiedziałam, że nie chce i nie umiałabym, ale chyba nie wierzy ... booooooże ;( - kocham go i nie wiem co dalej robić , ręce załamywać...

up up