Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blizna4493

Zrobiłam dermabrazję chirurgiczną

Polecane posty

Gość blizna4493

Zrobiłam powyższy zabieg w klinice w Warszawie! Minął już tydzień a ja mam dalej jedną wielką ranę na nosie i czerwoną twarz.W dodatku wczoraj na konsultacji,doktor zdarła mi wszystkie strupy,nie wiem czy to jest normalne,skoro teraz to dopiero mam rany i czeka mnie dłuższy czas rekonwalescencji:(

Gość blizna4493
teraz muszę uciekać, bo tata wzywa na tradycyjną kąpiel. już czeka w wannie i drze się, żebym przyszła

Gość fanka jimmy choo
no to wspolczuje :( tym bardziej ze swieta, sylwester... co do zrywania strupow to lekarze czasem sami nie wiedza co zrobic i zwykle pogorsza sprawe... chyba nie masz inego wyjscia jak czekac az sie wygoi...

Gość blizna4493
No niestety pozostaje czekanie i wysluchiwanie pytań od rodziny:Co Ci sie stało? Beee

Gość fanka jimmy choo
ja kiedys poszlam na jakies kwasy czy cus do gabinetu medycyny estetycznej, tez mnie wszyscy pytali "a co to sie stalo?" jak mi spalona skora schodzila generalnie wydalam na kilka zabiegow kupe kasy, efektow zadnych. lepiej bym na tym wyszla jakby sobie buty kupila heh :) ale jak czlowiek sam nie sprobuje...

Gość blizna4493
I tu właśnie wtrące,że ta chęć testowania jest na tyle silna,że nie myśli się na tyle poważnie co potem,nawet jeśli potem jest zmasakrowana tawrz:( Ja też wydałam masę kasy,na samą dermabrazję 5000 zł i widzę nie wielkie efekty,blizny jak były tak są ,choć może są bardziej płytsze i naciągnięte( TAKI JAKBY LIFTING).

Gość fanka jimmy choo
a prawda jest taka ze po tych strupach co Ci lekarz zerwal tez prawdopodobnie Ci blizny zostana...ehh sama mam tendencje do "lepszego" jak jest dobrze i do "cudowania"... nie martw sie na zapas moze akurat sie ladnie zagoi :) chociaz wiem ze gadac to sobie moge :)

Gość blizna4493
Nakładam tony maści i świecę się jak figura woskowa,wszystko po to aby nie dopuścić do nowych blizn i aby te które są ładnie się zredukowały.

Gość fanka jimmy choo
no i tak szczerze mowiac wg mnie to o wiele wieksze szanse powodzenia ma stosowanie masci na blizny jak tych wszystkich zabiegow. tylko uwazaj bo jak masz rany to uzywanie w tym stadium masci na blizny moze Ci zaszkodzic

Gość blizna4493
Tak,wiem coś o tym,dlatego jak narazie stosuje tribiotyk,na rany i ich szybsze gojenie,a jak się wygoją no to dopiero maść na blizny.