Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nie na widzę ich !!!

Mam dosyc tych głupich świąt !!

Polecane posty

Gość nie na widzę ich !!!

dziś wigilia imieniny ewy a mi rodzice nie złożyli życzeń tylko znajomi i chłopak. Al emniejsza o życzenia bo ja sama nikomu nic nie wysłałam. O 18 - 19 mają przyjść goście a ja ich nie chcę !! płakać mi się chce atmosfera jak... matka się drze o byle co ojciec mnie broni ale co z tego ? jak jutro się upije i będzie to trwało tydzień ? jutro świąt nie będzie po jurze to samo bo spędzi je ojciec przy butelce... a my z mamą same nigdzie nie pójdziemy ani z nim bo wstyd! Pewnie i dzisiaj będzie wystawiał wódkę na stół ale nikt nie będzie chciał pić to wypije ją sobie sam jak wszyscy pójdą. Jak myślałam że mi da na imieniny 50 zł na jakąś bluzkę (bluzki ni ekupywałam 2 lata a spodnie pół roku temu) to powiedział że ni ema na to pieniędzy a na chyba 6 butelek wódki było i na pewno ma gdzieś jeszcze schowane. Mam ochotę napisać że jest mi zle i smutno i żeby po mnie przyjechał żebyśmy razem posiedzieli u niego w domu sami w pokoju bo u niego wigilia zaczyna się wcześniej. Ale nie chcę psuć mu świąt bo on je uwielbia a ja nienawidzę!! i pewnie już umówił się z kolegami i razem pojadą na pasterkę a ja tylko będę psuć atmosferę. No wyżaliłam się wypłakałam i wcale ni ejest mi lepiej.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować