Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miaa farow

Stara panna bez szans;-(

Polecane posty

Gość Spokojnie damy radę ...
ja pisze z zachodniopomorskiego

Gość ludzie błagam FRUstracja
a nie FLUstracja!!!

Gość 115stacji
martiaha tez jest z południa, ale ona w niczym nie przypomina Moniki Olejnik, jest młodsza i ładniejsza...

Zimowa dama-No niestety tak.Ja bym chętnie cię poznał,choćby jako koleżankę-przyjaciółkę ,a potem może coś by zaiskrzyło:)Chyba że z góry przekreślasz młodszych.:)

Gość zykul
Poganin wklej swoje zdjęcie albo lepiej nie hahah

A ja choć mam swoje lata to ani ja ani ludzie których znam, nie gustują w pannach po 30.... są już zwyczajnie nie świeże, i nonsensem jest porównywanie ich do starszych 30 Jaka by 30 zadbana nie była i piękna, no nie ma bata by przebiła młodziutką 18

Gość zykul
No właśnie po co ;) skoro z góry załozył, ze się roztyłaś , przybyło ci tłuszczyku i ogółem poczuł, ze przy takiej kobiecie jak ty, to na pewno ma szanse;)

Gość zykul
w normalnych relacjach(w tzw. realu) to go każda olewa niestety

Gość widocznie maja racje
i w glebi duszy tez tak uwazasz, inaczej bys sie tym nie przejela

Hehe,ja nigdy desperatem nie byłem,a wręcz przeciwnie.Wybredny jestem,więc zawsze szukam koleżanki.Mój kolega ma 28 lat a jego żona ma 46 lat.W zeszłym roku wzięli ślub.Jak na razie są bardzo szczęśliwi.Więc jak widać,wiek nie jest przeszkodą do szczęścia.A to że starsze zawsze mnie pociągały to już nie moja wina.

Ruslan_Kraków-Rozumiem że chodzi ci o mnie?No cóż,widocznie jestem nienormalny.Ale mamy nienormalny świat wiec idealnie pasuję.

Ruslan_Kraków-Tylko że ja nie powiedziałem że młode mi sie nie podobają.Powiedziałem że często ta 30 bardziej mi się podoba niż ta 20.Bo wygląd nie zawsze zależy od wieku.Są młode i brzydkie i są starsze i ładne.Po za tym jakoś wolę styl rozmowy i styl ubierania się trzydziestolatki niż styl nie jednej dwudziestolatki.Czyli jakieś ubrania dziwiki czy jakieś ubrania dresiarskie itp.A po za tym taka dwudziectolatka to ma często w głowie zdrowo nawalone.A z taką trzydziestką to przynajmniej idzie w miarę normalnie pogadać.Oczywiście nie z każdą.Bo ludzie różnią się od siebie i nie tylko wiekiem.;)

spotykam się z 20 latka obecnie, a jakieś 3 miesiące temu spotykałem się z kobietklą w swoim wieku czyli 30 letnią, i co? nie ma porównań. Ta 20latka piękna bez zbędnych kosmetyków i tapety, zgrabny jędrny tyłeczek, brzuszek płaski i piersi okrąglutkie

Ruslan_Kraków-Czyli tak jak moja 36 letnia sąsiadka.Szkoda tylko że od 12 lat jest mężatką.Ale nie jedna dwudziestka jej zazdrości figury.Zresztą znam kilka takich kobiet.Znam też dwudziestkę z piękną figurą,ale z okropną twarzą.A po za tym skoro takie młode ci się podobają,to uważaj na prokuratora,bo na nie jednej możesz się dzisiaj pomylić.Myślisz że ma z 17-18 a ona ma 14 lat.Jak czasem przeglądam NK to jest w szoku jak dzisiaj te nastolatki wyglądają

Gość Trelemorelelalala
A jesteś ładna?

Gość miaa farow
Niestety ale Ruslan_Kraków reprezentuje myślenie typowe dla większości facetów,przynajmniej tych,których znam.