Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaLinaa911

Solarium Pomocy !!

Polecane posty

Gość MaLinaa911

witam, chcialabym zaczac chodzic na solarium, ale nie po to zeby wygladac jak murzyn tylko po to by nadac mojej skorze kolorytu. Otóz mam brązowe wlosy ale jasna karnacje, nie chce wyglądac blado, wiec pomyslalam ze raz w tygodniu odwiedze solarium. Wiecie jak to z samoopalaczami. Wiec pytanie, na ile minut mam chodzic aby opalic sie a nie spalic.. i z poczatku przez ile dni? poźniej jak bede chodzic raz w tyfodniu to na ile minut? oczywiscie jak jzu bede widziec ze jestem za ciemna to znow przestane;d bo zalezy mi tylko aby nie byc tak blada i nadac skorze kolorytu ;)

Gość dsfasdfasfasd
A wiesz że to uzależnia??I możesz się tak wciągnąć że zrobisz się na taką właśnie "murzynkę" którą nie chcesz być. Może kup sobie jakiś krem z samo opalaczem albo pij dużo soków z marchwi to troszkę powinnaś zbrązowieć bez niszczenia sobie skóry w solarium :)

Gość MaLinaa911
wiem wiem ze uzaleznia ;d ale jakos sie nie boje tego ;) bede chodzic raz w tyg i wystarczy ;) mialam rozne kremy, rozne zamooplacze i tak szczerze to jest badziew :(

Gość dsfasdfasfasd
To sok z marchwi wypróbuj :) regularnie pije co dziennie to może po 1 miesiącu zobaczysz efekty :P A tak sobie na solarium zniszczysz skórę i będziesz miała brzydką sztuczną opaleniznę :P

Gość MaLinaa911
no to moze spróbuje z tymi sokami.. bo ma muz naprawde dosc.. zawsze przez zime mam blada cere :(