Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narobiłam głupot

Narobiłam głupot w swojej rodzinie przez podejrzenia!

Polecane posty

Gość narobiłam głupot

Od kilku miesięcy zauważyłam że mąż i córka są ze sobą zżyci bardziej niż zwykle. Córka zawsze była małą córeczką tatusia ale teraz dla mnie nabrało to nowych rumieńców. Pomyślałam że moja córka i mąż żyli w związku kazirodczym i że syn mojej córki jest także dzieckiem mojego męża. Byłam kompletnie przerażona, w dodatku moje dwie siostry namówiły mnie żebym to sprawdziła. No i zrobiłam kilka dni temu taką awanture mężowi, zwyzywałam go od pedofilów, wyżyłam się na córce. Aż w końcu ona przyznała się do tego kto jest ojcem jej dziecka i o tym kim jest ten człowiek wiedział tylko mój mąż, mnie nic na ten temat nie powiedziała. Ale chyba miałam prawo byc w szoku jak mąż leciał codziennie na każde zawołanie córki. Teraz mąż zażądał rozwodu, ja zostanę na jednym piętrze z synem i synową oraz z dwójką ich dzieci(wnuczkiem i wnuczką) a mąż z młodszym synem, najmłodszą córką i wnukiem zamieszka na strychu. Jak odradzic mężowi rozwód? W naszym wieku już nie wypada się rozwodzic.

Gość narobiłam głupot
:(

Gość narobiłam głupot
Jak ratowac ten związek? Proszę, pomóżcie. Narobiłam głupot i teraz tego żałuje.

Gość dgtr
dobrze zrobił, ja też bym się rozwiódł mając żonę idiotkę..

Gość narobiłam głupot
Ale ja chce to małżeństwo ratowac, w pewnym momencie zaczął mnie denerwowac jak bardziej słuchał córki a nie mnie. Moje siostry zaczęły mi mówic bym sprawdziła co łączy moją córke z jej ojcem, ich zachowanie było naprawde zastanawiające ale przeprosiłam ich już za to co powiedziałam.

Gość biedny chłop z taką wariatą
dzielił życie.

Gość jesteś idiotką.........
Każdy ojciec rozpieszcza córkę!

Gość srejsrsbdfjrf
-10/10 słabe prowo