Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadiya181818

kobiety dyplomatów i polityków

Polecane posty

Gość janinka z kominka
ja mam chłopa tam :]

Gość janinka z kominka
nadja a Twój za granicą...?

Gość bystry134511
nadiya twój arab dyplomata? hahaha

Gość janinka z kominka
mój jest radcą, niestety daleko:[ ale wkrótce będziemy razem:]

Gość annaaaaaaa
ja byłam, kompletnie nie wiedziałam jak się ubrać, więc założyłam klasyczną małą czarną, a później okazało się, że jedna połowa kobiet ma tam klasyczną małą czarną, takie nowicjuszki jak ja, natomiast druga połowa była ubrana normalnie, we własnym stylu. od razu było widać które z nas są na takim przyjęciu po raz pierwszy. :D

Gość bylam nie raz na takich
imprezach, ubierasz sie normalnie, raczej bez ekstrawagancji, jedyne co musisz przestrzegac to dressing cod , ale to w zaproszeniach jest ( czy dlugo czy krótko , kobiety maja wiekszy luz, mezczyzni gorzej ( czy garnitur czy smokimg np. Dyplomaci z takich panstw jak np Kanada, Francja USa zachowuja sie na ogól sympatycznie i normalnie, mozesz o wszystkim pogadać, gorzej z niektórymi nuworyszami z Polski czy Rosji - bywaja bufonowaci.

Gość bylam nie raz na takich
a co do ubrania : lepsza skromna sukienka z dobrego gatunkowo materiału, dyskretna bizuteria, bez obwieszania sie, delikatny makijaz, rzecz jasna zadne tipsy czy solarium. Ogólnie zasada "mniej znaczy wiecej". Mala czarna zawsze bezpieczna, ale moze byc tez inna , byle nie wygladac jak choinka.

dzieki dziewczyny:) nie mam raczej problemu z ubiorem gorzej z protokołem. ja sie martwie, ze zrobie jakas gafe :D zly ukłon czy cos takiego. moj luby opowiadał mi o audiencji u krola arabii saudyjskiej jak r-minister uderzył pupą w drzwi. :D

Gość janinka z kominka
jeszcze nie. mówil, że jak z nim zamieszkam:]