Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black & white

czy ciemna oprawa oczy pasuje do jasnych włosów?

Polecane posty

Gość black & white

mam ciemne oczy.... również brwi.... od kilku lat mam czarne włosy... ale coraz częściej marzę o takim kolorze.... np http://www.voila.pl/388/ddbre/?1

A jaki jest twój naturalny kolor włosów? Też mam ciemną oprawę i ciemne brwi. Swego czasu marzyłam o jasnych włosach, ale miałam tę okazję przymierzać dla zabawy perukę. Beznadzieja ;/

Gość black & white
z natury mam taki mysi kolor.... cos pomiedzy ciemnym blondem a jasnym brazem.... ;/ nie chcialabym moze typowego blondu ale cos jasniejszego.... :) zeby sie odswiezyc.... :) takie postanowienie noworoczne

Jesteś bardzo ładna:) JA bym nie ryzykowała na Twoim miejscu. Po 1. bardzo zniszczą Ci się włosy od rozjaśniania Po2. Istnieje ryzyko, że nie wyjdą Ci takie jakie chcesz (np. pomarańczowe włosy będziesz mieć bo się zdarza ) Po.3 Kiedyś Ci się znudzi i znów będziesz wyżywała sie na tych biednych włosach :) W ciemnych Ci idealnie:) Możesz np jakiś brąz mieć.

Gość black & white
dziekuje mala miss :) jesli juz bede farbowac to oczywiscie w salonie. doskonale wiem ,ze samemu nie ma co ryzykowac rozjasniania :) tez myslalam o brazie. poprostu czuje ,ze potrzebuje jakiejs zmiany ....

ja szczerze mowiac nie widzialam jeszcze chyba wlosow rozjasnionych z brazu na blond, ktore by mi sie nie podobaly, a farbowanego blondu nie lubie bo zazwyczaj strasznie sztucznie wyglada. moze zdecyduj sie na jakis rudawy, albo fajny brazowy odcien

sprostowanie,,nie widzialam jeszcze chyba wlosow rozjasnionych z brazu na blond, ktore by mi sie podobaly," :)

miss stolicy-> a mowil Ci juz ktos ze przypominasz amy winehause? oczywiscie taka niezacpana:) cos macie podobnego, oczy albo usta, no nie wiem...