Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błyskotka91

Funkcje Zylo

Polecane posty

Walk mate to licznik krokow , a music genie to jakas aplikacja taneczna , w ktorej musisz tanczyc w rytmmuzyki (chyba) ;)

Gość ja mam już 6 miesięcy
Music Genie to zwykła gra a to 2 nawet nie sprawdzałem ale telefon ogólnie fajny:)

Ale jak to licznik kroków? :D Jak to działa? :d Kurcze, zaintrygowałeś mnie :) A jak sie uruchamia te aplikacje? Bo oprócz tego, że kliknę "pokaż" to nic się nie dzieje.

track id jest fajny uruchom sobie Facebooka w telefonie bo to funkcja z górnej półki i gra loco roco jest fajna ;P

Podobno na zasadzie potrzasania jak idziesz liczy on kroki , ile juz przeszlas i ile jeszcze masz do celu ;)

Heheh, to od razu mięśnie nadgarstka mozna cwiczy przy tym Walk Mate :P :) A na facebooka mozna jakis pakiet internetowy wykupic (Mix Plus)? Bo wiadomo, ze trzeba sie polaczyc z internetem, a chyba trochę kasy za to leci? Sorki za te pytania, byc moze dla Was głupie i błahe,a el ja na serio tego nie wiem i nie mam sie za bardzo kogo o to spytac.

A da rade ustawic w tym telefonie taki duzy zegar, jak mozna bylo w SE w910i? Bo szukam po ustawieniach i nie moge znalezc ;/

ja mam tak tak fon za 9 zł masz darmowy internet bez ograniczeń wpisujesz i dzwonisz #100* powinno sie wyświetlić co masz zrobic