Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duplo

Jestem załamana prezentem

Polecane posty

Gość duplo

Dostałam pod choinkę klapki KUBOTA :( Mój facet teraz się na mnie obraził, że mi się nie podoba prezent, ale kurde, no nie mogłam udawać, za bardzo mnie wcięło. Ehhhhhh co mam teraz z tym zrobić? Myślałam, że to może żart, ale niestety. Pierdolone święta :(

Gość plus skarpetki z mikolajek
i masz pelne zestawe

Gość duplo
To nie jest śmieszne, ja mówię poważnie :o

Gość asfddasfsdfasdddd
Ale kurfa macie problemy jpd zalosne!!!

Gość ghilo
O jejku po prostu nie wiedział co Ci kupić, a może pomyślał że będzie ci wygodnie

Gość cfvgfvbgh
o co chodzi z tymi klapkami kubota?

Gość kaaaaaaaaska
to moze idz sie powiesic bo prezent ci sie nie podoba :/ ja nie dostalam nic i nie robie z tego zadnego problemu a ty sie ciesz ze cokolwiek dostalas

Gość nie ma co sie gniewac
w swieta. Idz do niego i powiedz mu, ze ty oczekuje ze prezent bedzie czyms wyjatkowym, ze nie chodzi o cene, ale nie lubisz prezentow praktycznych, ze wolalabys np dobra ksiazke, albo bizuterie albo co tam lubisz, i ze po prostu sie nie spodziewalas praktycznego prezentu. Dodaj, ze i tak dla ciebie to nie jest wazne, bo to intencje sie licza i powiedz ze kapcie sa zabawne i na pewno bedziesz nosic. I juz. Nie mozesz liczyc ze facet bedzie czytal w twoich myslach, komunikacja to podstawa zwiazku, no i poza tym w przyszlym roku bedzie wiedzial czego oczekujesz

Gość duplo
dostałam też okazalego kabaczka :o a tak chcialam dostać wibrator :classic_cool:

Gość klapki kubota dobra rzecz
na facebooku 21.814 osób to lubi. Pewnie w tym twoj chłopak. Badz 21.815 i nie rozdzieraj szat

Gość GoFresh
Dokładnie. Zgadzam sie z powyższą wypowiedzią :) Nie podoba CI się prezent i już "pierdolone święta"? Wrzuć na luz dziewczyno i podejdź do tego z humorem...

Gość GoFresh
tzn z wypoiwedzią "nie ma co sie gniewac", bo w między czasie doszły kolejne ;)

Gość duplo
Jest gorzej niż myślałam. Przyjrzałam się dokładniej tym klapkom i to nawet nie jest kubota tylko KOBUTA! Zwykła podróba. :(

Gość GoFresh
Mam łaskotki okrężnicy :)

Gość inni nic nie dostaja glupia
jebana cipo🖐️ dzieci marza i inni chocby o byle jakiej glupotce a ty spierdalaj🖐️ale mnei wkurwilas ja bym na jego miejscu Ci jebnal🖐️))))

wystukuję na moim telefonie numer do poradni psychiatrycznej, celnie plując w klawisze pestkami dyni :classic_cool:

Gość duplo
w ramach zemsty wyjelam kilkadziesiąt osci z resztek karpia i zamierzam urzadzić małe kamikadze :classic_cool:

mam 12 lat i jem węgiel

masturbuję się pod zdjęcia wiszących półtusz wieprzowych z Rzeszowskiej Ubojni "Uśmiechnięty rzeźnik" :D

a ponadto uwielbiam zaczytywać się w Panu Mickiewiczu napisanym przez niejakiego Bernarda Filozofa z Pcimia Jeleniogórskiego, przy czym z nieopisaną lubością wyjadam rodzynki z sernika upieczonego przez ciocię Zbigniewę :classic_cool:

trzeba bylo powiedziec co chcesz tak zwykle konczy sie jak sie mowi "nic nie chce kochanie " :) pozdrawiam

trzeba bylo powiedziec co chcesz tak zwykle konczy sie jak sie mowi "nic nie chce kochanie " :) pozdrawiam

Gość Lockidf
Następnym rzem napisz list do Aniołka (czy tam Gwiazdora, czy Mikołaja -zależy w jakij części Polski mieszkasz) i zostaw na parapecie... Oszczędzisz sobie i chłopakowi nerwów. Na pewno chciał DOBRZE... Pomyślał pewnie, że sam by takie chciał i kuoił Tobie ;)

Jak powiedział Cejrowski, "facet jest jak syfon - syfon się nie domyśla". W przypadku chęci wywarcia wpływu na osobnika płci brzydszej, skuteczne są delikatne sugestie, np: "JAKA CUDOWNA SUKIENKA! I to mój rozmiar...38...Eh, to byłby idealny prezent." tudzież: "BOŻE W NIEBIESIECH! Zawsze o tym marzyłam!" lub " Ania dostała 100 róż...Ten jej facet jest romantyczny i z fantazją..." (coby wbić szpilę w męskie ego) A jeśli oczekuje się męskiej domyślności, to klapki KUBOTA to całkiem prawdopodobna opcja. :D

Gość duplo
istnie się rozplywam pod wpływem świadomości, iż już za około 8 godzin w porze sniadaniowej twarz owego faceta w ramach zemsty będzie opryskana świnsko makiem, ktory w tej wlasnie chwili starannie wybieram z makowca :classic_cool:

Gość Asinnka
a ja nic nie dostałam :(