Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volga_jasnowidzaaa

wysłałam exowi zyczenia ..

Polecane posty

Gość volga_jasnowidzaaa

ci którzy czytali napisałam zyczenia wesołych radosnych swiat dla ciebie i rodzinki..itd.. odpsiał "tobie równiez zycze wseołych pogodnych swiat itd....i chciałem cie przeprosic za wszystko złe co ci zrobiłem " napisałam mu ze nie jego grzechy zostaja mu odpuszczone w te swieta, i ze wie ze ja pamietliwa nie jestem odpisał, ze wie ze taka jestem. ze mnie przeprasza..ze jestem, bardzo dobra miła osoba i ze to on musi sie zmienic..i stac mnie na wiele i pozdrawia mnie cieplutko:O

Gość hehe kawa.... tak
mam nadzieje, że na tego drugiego sms juz nie odpisywałaś on szuka rozgrzeszenia a ty robisz sobie niepotzrebnie nadzieje

Gość i dobrze ze wyslalas
teraz wiesz ze sie postanowi poprawic chocby nie dla Ciebie ale ogolnie, pewnie chcesz by wrocil? zazdroszcze Ci! Też bym chciała żeby moj eks tak do mnie napisał!:( ale wysłałam mu kartke, ktora mam nadzieje że doszła, ale nie spodziewam się żadnego odzewu...

Gość volga_jasnowidzaaa
napisałam mu trzymaj sie i pozdrów rodzinke

Gość .reasumując.
facet kulturalnie napisał, że ma Cię gdzieś ale przeprasza za wszystko żebyś mu nie zawracała dupy

Gość volga_jasnowidzaaa
tak chciałam mu zyczyc wszystkiego dobrego, zeby wiedział ze w zasadzie zalu nie mam, zeby jak go spotkam na ulicy to stanac i normalnie pogadać..bo decyzja o rozstaniu była słuszna..moze w innym stylu, ale słuszna fakt teraz miałam okres tesknoty, ale nie weszłabym drugi raz w ten zwiazek bo był toksyczny dla mnie Ale bardzo go lubie i wiem ,ze w gruncie rzeczy to dobry czlowiek chociaz zerwał ze mna w ch*jowy sposób ..czego bym sie po nim nie spodziewała. A poza tym chciałam sie dowiedziec czy jest dupkeim..który nic nie odpisze albo odpisze dzieki tobie równiez albo pokaze ze chociaz ma wyrzuty z tego powodu..i chociaz jets mu głupio

Gość volga_jasnowidzaaa
potem dostałam nawet zyczenia od jego cioci i wujka z którymi zapewne spedzał swieta a numeru im nawet nie podawałam nigdy

Gość HJHNHJN
ŻE "JEST MU GŁUPIO" - ehh, dziewczyno. Napisałbym coś ale nie napiszę. wszystkie to przerabialyśmy. :(

Gość hehe kawa.... tak
biedna, ale go tłumaczysz

Gość volga_jasnowidzaaa
nie tłumacze go ja go znam on uwielbia sie nad soba uzalac i robic z siebie pokrzywdzona ofiare zawsze tak było wiem ze ejst ci xle..wiem ze to moja wina wiem ze sie kócimy, ale mi źle bo wiem ze to moja wina wiem ze nie jestem taki jakbys chciała ..ale zmieniłem sie, kiedys byłem inny lepszy więc myśle ze jest mu troche głupio

Gość volga_jasnowidzaaa
to co jednak napisał tak ze przeprasza zebym sie odwaliła od niego, na odczepne a nie dlatego, ze ma wyrzuty sumienia jakiekolwiek..wiadomo ze zadne z nas o powrocie nie mysli

Gość caramellka
to dobrze chociaż, że odpisał. też wysłałam, ale łaskaw nie odpisał. cóż...

Gość volga_jasnowidzaaa
kurna ..własnie sie spotkałam z kumpelami i uswiadomiły mi ze jednak takie zyczenia wyszły żałośnie z mojej strony chciał być miły a ty wyszłaś na załosna ubaw miałyśmy po pachy

Gość ona.ona
hey,twoj przynajmniej odpisal,moj nawet nie raczyl odpisac,znow sie ponizylam ,po raz setny,on ma mnie w dupie a ja z jebanymi zyczeniami wylatuje,walnac sie w leb i tyle,ale niektorzy faceci to chamy i swinie

Gość volga_jasnowidzaaa
up

Gość zakochana_bez_pamięciii
A mi mój były wysłał bardzo ładne i dlugie życzenia... A ja? Olałam to.

Gość volga_jasnowidzaaa
to gratuluje:D

Gość volga_jasnowidzaaa
nic zapytac czy wyszłam na bardzo załosna:O bo teraz mysle ze wyszło to załosnie atak nie miało byc:D

Gość kolezankaaa:P
jakie zalosne.. :O jestescie normalnymi ludzmi to ze koniec zwiazku nie znaczy ze nie mozecie ze soba rozmawiac;/ nie musicie sie jak dzieci wyzywac.. to normalne zyczenia.. ale mi tez katastrofa..

no żałosna jesteś to pewne jak 2 x2 =4 tylko nie dlatego że wysłałaś mu esa z życzeniami lecz dlatego że idiotko zakładasz taki temat na forum

Gość hhhhhhhhhh
Śledziłam Twój wątek wczoraj..ale jak zobaczyłam, że zdecydowałaś się napisać to odpuściłam "dobre rady".Widocznie jesteś osobą, która "sama musi sprawdzić"(nie piszę tego z ironią-sama tak mam, cały Świat może być na nie,ale ja SAMA muszę się przekonać) Odpisał-okey. I to by było na tyle. Jego sms jak dla mnie był kulturalny i okey, gdyby nie ostatnie zdanie " że Cię przeprasza".Zasługujesz chyba na coś więcej niż "tanie" kilka znaków w smsie...? ODPUŚĆ!NIE PISZ! Miło, że jego rodzinka do Ciebie napisała, tylko co z tego?Podziękuj i tyle. Do mnie też "moja niespełniona miłość" wysłał smsa (ja na szczęście stanowczo wybiłam sobie z głowy odzywanie się do niego z banalnymi życzeniami), nie liczyłam, że wyśle. Dostałam banalne"wesołych i zdrowych"-dla mnie to gorsze niżby nie wysał nic :-/ 8 godzin biłam się z myślami czy/co odpisał. Wygrało wrodzone poczucie "bycia kulturalną. napisałam z sera. Już nie odpisał...

Gość volga_jasnowidzaaa
ale ja wiem, ze nie powinnam była pisać, moje kolezanki i rodiznka tez mi tak radziły a ja juz nie mogła. jak nie wysłałam mu zyczen na urodizny i imieniny to nie poczułam ulgi tylko coraz wiecej o nim myslałam a teraz po tym odczułam ulge....chociaz myśle ze pewnie wzbudziłam w nim i w jego rodzinie żal:D:D

Gość analfabetka z ciebie
:O "...ja już nie MOGŁA...":O co ty ruską jesteś, że nie umiesz odmieniać po polsku, czyli ja nie MOGŁAM?:O

Gość volga_jasnowidzaaa
nie analfabetkja tylko literka mi uciekła bo ciagle robie literówki

Gość volga_jasnowidzaaa
;)

Gość hhhhhhhhhh
Będę brutalnie obiektywna: nie nie wzbudziłaś w nim żalu, ani innych uczuć.to temat zamknięty-kocha?chce wrócić?stanie na głowie dla Ciebie!Nie zrobił tego?Cóż.Traktuj to wlaśnie tak.KONIEC

Gość volga_jasnowidzaaa
;) wiem, ze to koniec;)

Gość hhhhhhhhhh
Z Tobą to jest trochę tak: niby wiesz, ale robisz zupełnie coś innego, niby wszyscy Ci mówią, ale Ty wiesz swoje. Skoro wiesz, to nie bądź hipokrytką, tylko czyń to co mówisz:-) Wiesz, ze to koniec?Tak się zachowuj, zero kontaktów, zero nachalności, zastanawiania co u innego itp. Owszem-za jakieś 2 lata będzie możliwe niezobowiązujące wyjście na piwko czy przy przypadkowym spotkaniu jakieś"serdeczne, co slychac?"ale póki emocje nie wystygną ODPUŚĆ