Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoey

Czy ktoś tu do cholery odpowiada?!

Polecane posty

Gość Zoey

Dlaczego durne posty jakiś dzieci które sa uzależnione od komputera maja milion odpowiedzi, a gdy człowiek ma poważny problem to nikt nie chce sie nawet pofatygować? ludzie, ogarnijcie sie prosze, to forum jest chyba po to zeby sobie pomagac..

Gość a jaki masz probllem
??

Gość taka sobie ja kobietka
a byłaś u lekarza? szukałaś po stronkach medycznych ? powinnaś przede wszystkim udać się na badania inaczej nic nie wymyslisz..

Gość Zoey
wystarczy spojrzec 15 problemow na forum nizej..naprawde, szkoda ze ludzie tu nie potrafia pomoc. apropo post "dziwna choroba"

Gość Zoey
Tak, szukałam chyba z 3 dni. Lekarz powiedział ze to przez zelazo bo miałam slabe wyniki badan krwi, ale od miesiaca juz z tego wyszłam i wyniki sa idealne wręcz. Martwie sie tym, szczególnie utratą wzrostu. w wieku 17 lat raczej powinno byc w druga strone:)

tak, powinno...hmm myslę, że ogólne badania to podstawa. szczerze mówiąc nie wiem co się może dziać...bez zaniku wzrostu wyglądałóby na anemię, brak w organizmie czegoś...

Gość Zoey
moze znow sa jakies nawroty. przy anemii się chudnie? jesli tak to mozliwe ze znow jest jakis problem. ale dzieki mimo wszystko:)

widze, że coś Ci pisali w innym temacie. Zrób badania...ale nie martw się będzie dobrze:)