Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ro63

proteza

Polecane posty

pisałem pod innym pseudo ale jakiś zboczeniec podszywał się podemnie i musiałem zmienić nica.Mam pytanie:z powodu zażywania leków które powodują słabą erekcję chcę kupić w sex shopie protezę penisa ale nie wiem czy to zdaje egzamin?

Gość gość
Raczej nie mam problemów z erekcją" w tak ważnej chwili" ale dla urozmaicenia z powodu 35 lat kochania się z żoną, kupiłem pustą protezę 18cm z regulowanym wibratorem. Muszę przyznać, że moja żona przez 35 lat nie miała tyle orgazmów co po użyciu protezy. Jak wie, że za chwilę proteza będzie wchodzić między jej nogi to tak ją podnieca, że ze środka wypływają wszystkie soki i ja mam ułatwione zadanie. Po kilkunastu orgazmach mojej żony(raz za razem) demontuje protezę i kończę sam. Było pięknie pomimo, że mam 55 lat. Pomimo wszystko cały czas na sex muszę ją namawiać ale jak już w nią wejdę jest szczęśliwa. Szkoda tylko, że to tylko raz na dwa tygodnie bo żona musi mieć warunki i nastrój i odpowiednią pogodę. Dzisiaj mi nie dała bo było za gorąco w łóżku a taką miałem ochotę spróbować jeszcze raz. Protezę spróbowałem pierwszy raz i jest rewelacja. Drugim razem spróbuję na zwiane raz proteza, raz mój (dla odmiany) Pozdrawiam Robi