Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie starająca się o dziecko

jak ktoś się nudzi to może mi odpowie :)

Polecane posty

cześć dziewczyny.może od razu napiszę że nie jestem spanikowaną 15-latką, mam 27 lat, z moim M. nie staramy się o dziecko jak na razie,ale też jakoś specjalnie się nie zabezpieczamy.on kończy na zewnątrz. ale dziś mam 35 d.c. i zaczynam się zastanawiać. od kilku dobrych lat mój cykl nie był dłuższy niż 34 dni.wiem że jeden dzień wahań jest jak najbardziej normalny. wczoraj miałam delikatne brązowe plamienie,jednorazowo i dosłownie odrobinę.wszystkie objawy jak na zbliżającą się @.przez przypadek gdzieś przeczytałam że plamienie w dniu przypadającym na miesiączkę jest podejrzane i chciałam się poradzić.wiem że nikt nie jest wyrocznią,proszę tylko o wypowiedzi osoby które mają coś więcej do napisania niż wyzwiska.dziękuję :)

zapomniałam dopisać, kochaliśmy się w czasie gdy prawdopodobnie były dni płodne.

Gość jontka
chyba nie jesteś w ciąży zmieniałaś ostatnio diete,jakis stres? często to powoduje przesunięcie@

nie zmieniłam diety,nie miałam jakiegoś specjalnego stresu,nie zmieniałam też klimatu,wszystko jak codzień. nie zadałabym nawet pytania na form gdyby nie to plamienie.objawy klasyczne jak na @ - piersi bolą,w podbrzuszu kręci,pobolewa.nie wiem czy zrobić test,nawet nie mam w domu,a może powinnam udać się do gina i skonsultować się.

Gość jontka
Poczekaj jeszcze,do 3 dni dostaniesz okres.Czasami sie przesuwa. Mnie kiedyś 2 tygodnie się spóznił.Myślałam,ze zwariuje.Jak do 3 dni się nie pojawi,to idz do lekarza,być może masz jakieś zaburzenia,cyste lub guzki na jajnikach.Ale wg mnie dostaniesz,masz wszelkie objawy.

dzięki jontka:) wiesz ja nie panikuję, nie byłoby tragedii gdybym była w ciąży, jak również gdybym nie była też by się nic nie stało.

Gość jontka
No to głowa do góry i ciesz się świętami.Wszystkiego dobrego:)