Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaskaBLN

Dlaczego faceci się wystawiają ?

Polecane posty

Gość KaskaBLN

3 dni temu byłam umówiona z kolegami z gimnazjum jeszcze, na imprezę. Teraz chodzę do 3 klasy liceum, oni do jakichś zawodówek.. Słabo ich pamiętałam, tylko co ze szkoły. Poszłam z koleżanką tam do nich na osiedle (na drugi koniec miasta) a oni się wystawili.. Mimo że cały czas przez trzy dni do mnie dzwonili żebym wbiła i nie robili sobie jaj przynajmniej z tonu glosu to wynikało;] nie wiem.. czy to znaczy że jestem jakaś ... brzydka? ogólnie jestem ładna, brunetka i wogóle, ale ostatnio mi się przytyło trochę może przez to :/ nie wyśmiewajcie mojego problemu, starajcie się odpowiadać normalnie.. pozdrawiam, Kasia.

Gość butelke zwrotne
To są jacyś artyści że się wystawiają ?

Gość teregere
Wystawili Ciebie -a nie siebie :) Widocznie nie są warci by znów się z nimi umawiać (o ile się nie wytłumaczą) i tyle. Nie przejmuj sie :)

Gość KaskaBLN
Mam piątkę z polskiego i wiem co piszę. Nie poszedłam do szkoły by wyjść z niej matołem.

Gość KaskaBLN
zbereznik- to chodzi po prostu o to, że wydzwaniali do mnie przez kilka dni, zapraszając mnie na imprezę niemal codziennie, a jak już przyszło co do czego, to ich tam nie było... mówili, że są gdzie indziej.. po prostu wystawka

Gość KaskaBLN
to z tym 'poszedłam' to jakiś podszyw nawet niesmieszny .

Gość KaskaBLN
Sama jestem nieśmieszna.