Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policewoman:O

dlugi sex przerywany i dni plodne...

Polecane posty

Gość moja kolezanka uwaza
ze mu ulatuje? ojjj to ciaza moze byc...ja z moim chlopoakiem w sumie stosujemy tylko sex rpzerywany, ale jemu nigdy nie "ulecialo" i nawet w dni plodne ciazy nie bylo.

dziekuje ci za normalna odp, troszke poczytalam na ten temat i wyczytalam ze w tym plynie nie m plemnikow niby, w kazzdym razie znikoma ilosc, chociaz ciezko to okreslic, przeraza mnie fakt ze facet wyciagal kilka razy bo twierdzil ze popuszcza jak to nazwal, niewiem sama co to oznacza ale raczej tego plynu sie nie czuje, a on jednak czul ze cos tam ulatuje. w dodtaku sex byl naprawde przedluzany dosyc sporo wiec obawy naprawde mam.

nie myslcie sobie ze nie chcialabym dziecka, kocham jego to i dziecko bym kochala, tyle ze w naszej sytuacji to nie byloby dobre rozwiazanie, wiem tylko czlowiek mysli po fakcie, sa emocje jest przyjemnosc chwila i tak bywa. tym bardziej ze to juz trwa, nieraz sie kochalismy tyle ze nie bylo dni plodnych i przewaznie zabezpieczenie bylo, nie zawsze jednak. co bedzie to bedzie, poczekam i sie okaze wszystko.

Gość matacz ,,,....
wez ty kobieto poczytaj co piszesz i to pzreanalizuj , bo piszesz brednie i az dziw ze kobieta dorosła pyta o takie rzeczy ! nie rób z siebie idiotki !

Gość matacz brawo
nic dodać nic ując w twojej wypowiedzi:)

moja praca jest odpowiedzialna, ale trudna i czasem dziwna - kiedyś musiałam np. wrzucić z mostu do rzeki kilka płyt chodnikowych i - niezrozumiała rzecz - wrzucałam kwadraty a robiły się koła :(

nabijac sie rzecz ludzka:P

Gość moja kolezanka uwaza
w preejakulacie zawsze znajduje sie jakas mala ilosc plemnikow, wiec jakas tam szansa na zajscie w ciaze zawsze jest. Ja dziecka tez bym jeszcze nie chciala ale gdybym zaszla w ciaze to oki, nie bede rpzeciez rozpaczala bo swoje lata mam. My sie zawsze kochamy bez zabezpieczenia tzn pod koniec moj chlopak zaklada prezerwatywe, ale ogolnie to kochamy sie bez niej. Tabletek tez nie biore bo nie moge, a gdy moj facet zalozy prezerwatywe to niestety sex jest dosyc krotki, a bez jest dlugi i o wiele rpzyjemniejszy :) a ludzie niech sobie mowia co chca, kazdy stosuje taka antykoncepcje jaka chce. Co innego gdybysmy byly malolatami, ja gdy bylam malolata to stosowalam najlepsza antykoncepcje - brak sexu :) a teraz gdy moge sobie pozwolic na dziecko w dodatku z mezczyzna z ktorym chcemy spedzic reszte zycia razem to moge sie kochac tak jak mam ochote :)

ja tez nie biore tabletek, nie chce sie truc ciagle, niby stosunek przerwany nie jest metoda anty, wiem o tym pomimo to jest wlasnie lepiej:P tak poprostu wyszlo nie bylo gumek i sie podzialo