Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjadmjam

Do mezczyzn-zwiazalbys sie z dziewczyna z duzymi bliznami

Polecane posty

Gość jjadmjam

Po operacji kregoslupa?

Gość dzielnicowy Dziabąg
jakby była ta nić... to się nią związał

Gość jjmgan
Mam miec taka operacje i boje sie blizn po niej

Gość dzielnicowy Dziabąg
mądrej głowie dość dwie slowie.... ale skoro nie trybisz to jaśniej , jeżeli bedzie nić porozumienia, miłosci to ona zwiąże wszystkich ze sobą w pozytywnym sensie i żadne blizny i inne ważne nie będą. ot co.

Gość polollli
masz skolioze zaliczana do operacji prawda?

Gość jjadmjam
nie to cos innego ale bedzie spora blizna

Gość tez mam blizny
ja mam blizny od dziecka, na ramieniu i nad piersia, zastwia je jak moge, ale meza mam wspanialego kocha mnie i nawet mnie po tych bliznach caluje, co mnie krepuje, z poczatku az plakalam, jak to robil teraz sie przyzywaczailam,,a blizny mam konkretne duze, az sine, szramy po opazeniu kawa , za panienki wolalam z chlopakiem zerwac niz przednim sie rozebrac,zawsze mialam powodzenie mimo ze mam tyle blizn, teraz jeszcze doszla blizna po cesarce,ale co tam, i tak sie mezowi podobam, dla prawdziwego faceta bedzie sie liczalo co amsz wsrodku a nie jakie masz blizny, co afcetowi po ladnej lasce ale pustej i nie kochanej, liczy sie to cos co sie ma, i milosc, blizny to tak jak duzy piepszyk, niewidzis ie tego, daj na luzik, ludzie nie maja rak i sie ciesza ze zyja, glowa do gory,pozdrawiam swiatecznie,pa

Gość ehhhhhhhhseeew
Jak facet kocha to bedzie z toba ja mam bardzo duzo roztepow na brzuchu na nogach, boczach, piersiach nawet rekach i jest ze mna i mnnie kocha wolalabym juz miec blizny tylko na plecach;/

Gość wielki mi problem
moja kobieta miala wielka blizne na plecach i zawsze ja calowalem po niej:)

Gość moniokakajkdjkqbgfhjwe
Mam rozstępy na nogach i lekko na pupie i mam dwie blizny po operacjach dosc duze i moj chłopak zawsze je całuje w niczym mu to nie przeszkadza po prostu mnie kooocha :)

Gość Lolek895649
Ja kiedyś widziałem piękną dziewczynę z wielką blizną po nożu na twarzy. Chyba po raz 1 odważyłbym się podejść do dziewczyny na ulicy, ale akurat szła z jakimś chłopakiem. Piszę absolutnie serio i nikogo nie wyśmiewam. Pomimo tej blizny była przepiękna.