Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

Moje smutne swieta

Polecane posty

Gość dzielnicowy Dziabąg
a co nikt nie zapieszczał? przecież na odcinku urody mieścisz się w normach europejskich

Gość Johny Canada
bingo Brzydulka :):D

Gość ..NATALA..
Brzydulka biedaku co Cię za cholerstwo dopadło w to w wigilię????!!!! No,a teraz jak się czujesz???

bazia zapraszam:)masz niedaleko;) Johny ja cale dziecinstwo tam spedzilam:)Pierwsz milosc w przedszkolu i te sprawy;) Gdybym mogla to kutro pakuje walizke i sie przeprowadzam:)

natala nasterydowali mnie ale dobrze nie jest.Swiszcze jak stara lokomotywa P:ozniej ide na kroploweczke i zobacza:) Plyny przy swietach musza byc:classic_cool:

mo ciushle , a ile byliście razem? mnie spotkało coś podobnego. dzień przed wigilią powiedzial mi że musimy zakończyc definitywnie... :(

Gość Johny Canada
Brzydulka to moje rodzinne miasto tutaj się urodziłem tutaj się wychowałem szkoły kończyłem pierwsza milość małżenstwo dziecko a teraz pozostał smutek bo lata lecą zona na tamtym świecie i tutaj chyba umrę

Prospero, nie byliśmy razem. :o Koleś potrzebował chyba tylko fanki i gonienia króliczka. A kiedy już go dogonił i się wkręciłam to znalazł sobie następną fankę. :o

johny smutno mi wspolczuje:(Czym jest moj smutek przy Twoim nieszczesciu:( A pociechy w jakim wieku?:)

a to gnojek :( moj mnie kopnął w jajca po ponad roku :( tylko to był związek... miłość...ciekawe czy jeszcze wróci... a Ty kochałaś tego swojego? czy tylko początkowa faza zauroczenia?

Gość aroma2212
To ja się przypisuję do spędzających beznadziejne święta. A co do superlatywów, bo ktoś się ich domagał, to znalazłam jeden - zasnęłam wczoraj o 16, obudziłam się dopiero dzisiaj o 9 i ominęły mnie głupie telefoniczne rozmowy z rodziną. ;)

Gość smutna ! :(
bo umarł mi tata we wigilie :(

Gość Johny Canada
syn 25 lat od 12 lat wdowcem jestem musiałem sam wychowac syna i jeszcze walka z choroba oraz raz byłem na tamtym swiecie zapalenie trzustki oraz ostrzewnej ale wyszedlem z tego to bylo hard zycie trzeba brać życie takie jakie ono jest :)

Gość aroma2212
Johny - podziwiam Cię. Ja nigdy nie potrafię znaleźć w sobię tej siły do walki z przeciwnościami losu. Czuję się bezsilna i to mnie wkurza.

Gość Johny Canada
jak slucham problemy niektórych osób to kazdemu wydaje sie ze jego problem jest najwiekszy ale uwierzcie sa ludzie co borykaja sie sie jeszcze wiekszymi problemami ale cieszmy sie zyciem takie jakie ono jest nam dane

Gość aroma2212
Ja akurat wiem, że są większe problemy. Inną kwestią jest jednak to, że sobie nie radzę psychicznie, a to, że postanowiłam nie jechać nigdzie na święta, tylko siedzieć sama, chyba mi nie pomogło. Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie siedzieć teraz u rodziców i wysłuchiwać "zatroskanych" cioć, babć i kuzynek. Cieszy mnie to, że święta w sumie tak długo nie trwają.

Gość Johny Canada
aroma skoro nie radzisz sobie to moze powinnas otoczyć sie osobami z którymi będziesz mogła spędzić nie tylko święta ale i wiele innych pięknych chwil bo czasami i najblizsza rodzina bywa toksyczna tym twoimi radami docinkami

Gość Johny Canada
jem odzywki bialkowe

Gość Johny Canada
Brzydulas no daj mi prosze! Ty juz i wiek masz podyskotekowy i lekko rozepchana jestes i ja moze jestem dla Ciebie ostatnią taką okazją w Twym życiu....

Gość Johny Canada
juz podszywy sie pojawiły a jakie miałem wyjście musiałem miec w sobie siłe bo miałem dla kogo zyc syn vył dziekiem jak jego matka zmarła

Gość aroma2212
No może i racja, ale ja jakoś nie mam ochoty na spędzanie czasu z jakimikolwiek ludźmi. Wszystkich nisamowicie wyzwałam i na tym skończyły się moje próby przebywania z przyjaciółmi. No i tak, totalnie się wyspałam. :D

Gość aroma2212
Przynajmniej mają zajęcie. :D Ojj, Johny, na serio podziwiam osoby takie jak ty.

aroma jak ty wyobrazasz sobie całe zycie w pojedynkę człowiek jest istota stadną czasami jest uzalezniony od innych osób z tego wszystkiego popadlem w depresje leczyłem depresje trwało to 10 lat walki ale udało sie wyszedłem z tego bagna