Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajla94kke

jak uradzic 17 rocznice slubu rodzicow?

Polecane posty

Gość lajla94kke

15 stycznia rodzice obchadza 17 rocznice slubu i chcialabym cos zrobic dla nich jest to pierwszy raz gdy bede cos robila w ich rocznice i myslalam o romantycznej kolacji dla nich, troche utrudni to fakt ze jest nas piatka(dzieci) w tym jedno ma ponad roczek i nie bardzo mam pomysl jak to urzadzic zeby mieli troche czasu dla siebie bez nas, pozatym chcialam zrobic kolacje sama jako ze lubie gotowac i moze macie jakies pomysly co moglabym zrobic, prosze o rady. z gory dzieki.

Gość jajajajaa
idzcie gdzieś by mogli się pobzykać hehe tylko kupcie im gumki bo was wystarczająco jest :D

Gość maniulka 88
zrobcie im kolację jakąś romantyczną przy świecach do tego możecie dorzuć kwiatki od was i dajcie im chwilę spokoju tzn. zajmijcie się mlodszym rodzeństwem albo może bilety do kina na fajny film?

kino raczej odpada bo mieszkamy w irlandii i nie beda za wiele rozumiec a co do pierwszej odpowiedzi to po to jest te forum zeby pomagac a nie obrazac !

Gość conis
Ja właśnie szukam czegoś odpowiedniego dla moich rodziców na rocznicę ślubu. Też mam ten problem, że mieszkam daleko od nich. Zastanawiam się nad prezentem niespodzianką - wykupienie vouchera na pobyt w jakimś kurorcie np. w Jastrzębiej Górze w Primavera spa. Myślicie, że taki dwudniowy rocznicowy wypad będzie ok?