Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allalalalla****

wyrazcie swoja opinie czy puscic

Polecane posty

Gość allalalalla****

dziecko na dwa tygodnie do tunezji z dziadkami m a dokladniej z tesciami? szczerze mowic to sie boje, coreczka ma 7 lat przeciw -szkoła -rozłaka -strach ogólnie - tescie lubia wypic ....no i..... wiadomo za -okazja zwiedzenia troszke swiata co o tym myslicie??

Gość Daj se spokój:S
.

Gość teska44
o kurde nie wiem skoro lubią wypić to daruj sobie jeszcze zdąrzy pojeżdzić

Gość allalalalla****
wiem ze to głupie , ale nie mam za bardzo do nich zaufania, wiem ze ja kochają itp i wszystko by dla niej zrobili, bo to jedyna wnuczka, ale widziałam nieraz ze nie wlewają za kołnierz, a obecnosc dziecka jakos im w tym nie przeszkadza, tym bardziej ze jada z towrzystwem , łacznie 6 dorosłych i dwojka dzieci kurde boje sie .....nie chce wyjsc na zołze

Gość allalalalla****
o jezu wojna z tesciami i fochy?? i tak zepewnili by ze łyczka nie wezmą a i tak swoje by wypili

Gość Daj se spokój:/
Ja mam dwójkę dzieci i wiem że bym w życiu ich nie puściła...po pierwsze mam paniczny strach przed samolotami,na samą myśl mnie telepie,a po drugie ten alkohol i wogóle.Nie wiem ,nie wiem coś mi tu nie pasuje...Skłonność do alkoholu,6 osób dorosłych....gdzieś mi te dzieci tam nie pasują. Ja bym napewno nie puściła.Wytłumacz córce,że latem sie razem wybierzecie. Pozdrawiam i życzę mądrych decyzji:D

Gość allalalalla****
ok, czyli nie tylko ja tak mysle,troche mi ulzyło,ze nie jestem wrodna matka tylko jak im to wytłumaczyc ,chyba nie zrozmieją ze bez matki tak daleko i tak dlugo to takie drobne male przegiecie

Gość echu echu echu
a co jest do zwiedzania w Tunezji? besen w hotelu? LOL

Dokładnie tak jak mój poprzednik napisał nie ma tam co zwiedzać, a co do kwestii tłumaczenia, to powiedz prawdę. Oburzą się na bank ale po co owijać w bawełnę?