Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość like a prayer

rozpacz...chłopak w kt sie zakochalam ma SM

Polecane posty

Gość like a prayer

przez 5 lat robilismy podchody do siebie, az w koncu niedawno wyznal mi milosc...ja zdalam sobie sprawe ze kocham go do szalenstwa, jednak napisal mi tez ze ejst chory na cos powaznego, mial robiony rezonans, jednak nie chce mi narazie zdradzic co to jest, bo to swieza sprawa...obawiam sie ze to SM bo co innego..mamy 23 lata, nie widac po nim nic, nie wiem co mam zrobic;((((

Gość królewna śnieżka....
a to cwaniak , najpierw cię w sobie rozkochał a teraz .....!

Gość kfjfjf
co to jest sm>??

Gość like a prayer
Własnie chcialam do Ciebie pisac, wiem ze masz niekonwencjonalne metody leczenia:) zdradzilbys mi co wynalazles? chdozi mi o to zeby chodziaz miec nadzieje poki co...

Gość nie pasuje do tych świąt
SM to sado-masochizm?

Gość no właśnie, co to jest SM
?? Bo SN to wiem, stwardnienie rozsiane, ale SM?

Gość nietrza
to proste pobudz mu uklad nerwowy osrodkowy

Gość like a prayer
sm to stwardnienie rozsiane wlasnie...

Gość nobody-s perfect
SM (sklerosis multiplex) a nie SN:O strasznie współczuję, to bardzo ciężka choroba, chociaż są teraz programy, które dają ludziom nawet 20 lat bez rzutów choroby - mam koleżankę, która ma 30 lat i zdiagnozowano u niej chorobę 7 lat temu. Jak na razie choroba nie posuwa się a niedawno wyszła za mąż:)

Gość like a prayer
wiem ze chce z nim byc mimo wszystko, jestesmy sobie przeznaczeni, ale nie wie jak ulozy nam sie przyszlosc....nie wiem nawet dobrze jakie sa objawy tej choroby, bo jak wspominalam-po nim nic nie widac..

to poczytaj o tej chorobie na jakichs forach.na kafeterii nie dowiesz sie niczego na ten temat bo tutaj sa sami idioci[w wiekszosci!]

Gość henk1
Kiedyś pisałem o SM i o przyczynach zachorowania na tę nie uleczalną chorobę,ale przeszła bez echa.Rozmawiałem kilka dobrych lat z pewnym tzw,lekarzem od którego wyciągnąłem niemal z ust Co jest przyczyną zachorowania.Podał jedyną i najtrafniejszą przyczynę a reszta lekarzy NIE WIE, lub boją !!! się że zamkną ich do tego białego kitla Z JEDNYM RĘKAWEM. Ten lekarz miał ( wtedy ) klinikę w Austrii i pacjętki z USA,Kanady i innych krajów.

Gość lord stront+
to podaj nam tutaj tę wiedzę chyba się nie boisz, że ciebie namierzą i wsadzą w kaftan? więcej śmiałości :p