Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Colorfull staRR

Spozniajaca sie miesiaczka

Polecane posty

Gość Colorfull staRR

spoznia mi sie juz 5 dni, zawsze kocham sie z moim facetem w gumce, on nie koncze we mnie, ale mimo to strasznie sie boje ze moglismy wpasc, nie mam zadych objawow poza bolacymi piersiami ( cale mnie bola, poza sutkami ), jak mylicie, czy to normalne?

Gość Colorfull staRR
blagam, powiedzcie co o tym sadzicie, jestem strasznie zalamana

Mam podobną sytuacje. Jeżeli sperma była w Tobie albo masz podejrzenie że mogła być to koniecznie zażyj tabletkę 72h. Chociaż piszesz że spóźnia Ci się 5 dni.. czyli na taletkę za późno - koniecznie zrób sobie test na dniach. Dobry test może wykryć nawet 3 dniową ciążę. Pozdrawiam. :)

Gość Colorfull staRR
nie ma takiej mozliwosci, bo on nigdy nie konczy we mnie, ale i tak sie boje ze moze plemniki z plynu przed wytryskiem jakos sie dostaly...chociaz zawsze robimy to w gumce, nigdy nam nie pekla...niedawno mialam grzybice pochwy, stosowalam antybiotyki, moze to jest przyczyna...a na tabletki 72hp po jest juz za pozno.

Gość Colorfull staRR
a tobie ile sie spoznia?

Gość suonechko....
hej dziewczyny. mi sie jeszcze nie spoznia okres ale boje sie strasznie... wczoraj tu pisalam, chcialam zeby mi ktos poradzil ale tylko glupie zarty...

Gość Colorfull staRR
to pisz, moze cos poradzimy...

Gość suonechko....
kochalam się z chłopakiem dzień po okresie...bez zabezpieczenia, w dodoatku dwa razy pod rząd. za pierwszym razem skończył poza mną, potem wziął prysznic i było jeszcze raz ale krótko...minął tydzień, robiłam test- 1 kreska, ale mam schizy już...a po drugie mam dziwne skurcze tak jakby w pochwie i dużo śluzu płynnego o białym kolorze.

Gość Colorfull staRR
ja nie mam zadnych skurczow, sluz mam suchy, jakby po okresie, a zawsze przed mam taki rzadki, jedynym objawem sa bolace piersi, ale nie sutki, tak jak wszedzie pisza ze bola sutki przy ciazy... slyszalam ze test trzeba wykonac tydzien po terminie spodziewanej miesiaczki, ale skoro ci wyszla jedna krezka to nie masz powodow do zmartwienia, ja mimo ze zawsze sie zabezpieczam potwornie sie teraz boje.

Gość Colorfull staRR
poza tym dzien po okresie nie mialas dni plodnych

Gość suonechko....
tak ale podobno test jest wiarygodny po 2 tyg.a u mnie minał dopiero tydzień od dnia, kiedy się kochałam...mnie sutki bolą przed okresem...może okres Ci się spóźnia z nerwów albo po prostu sam z siebie...ja mam czasami 3 dni wcześniej niż się spodziewam...a teraz to nie wiem co mam myśleć...są świeta a ja siedze i płacze...jak mogłam byc taka bezmyślna...żebym tylko nie była w ciąży...:( a robiłaś test? może zrób na wszelki wypadek? ale mysle że nie masz obaw...jezeli wszytsko było ok to na prawde nie masz sie o co martwic.

Gość suonechko....
tak, wiem tylko teraz zastanawiają mnie te skurcze, nigdy wcześniej tak nie miałam...ciągle czuje się zmęczona...a ta cała sytuacja nie daje mi spokoju. Zamierzam po okresie udać się do ginekologa po tabletki bo mam dość takich akcji.

Gość Colorfull staRR
czasami spoznial mi sie z nerwow ale rzadko...moj max. cykl byl 32 dni...raz w tym roku byl 35, teraz jest 33 i jestem podłamana...wiem ze teoretycznie jest bardzo male prawdopodobienstwo zebym byla w ciazy ale jednak sie boje, nie robilam testu, czekam jeszcze pare dni. Nie martw sie, skoro wyszla 1 kreska...moze powtorz test za pare dni, wiem ze latwo powiedziec bo ja nawet 1 nie moge zrobic ze stersu

Gość Colorfull staRR
dziwi mnie tylko ze nie mam jakis objawo wczesno ciazowych, nie boli mnie brzuch, sutki, nie jestem senna...nie wiem czy mozliwe zeby stres tak mi opoznial miesiaczke

Gość suonechko....
może zafunduj sobie gorącą kąpiel? może coś pomoże...mysle, że nie jesteś w ciąży, jeżeli nie ma takiej możliwośći.

Gość Colorfull staRR
nie wiem czy nie ma:) gdbybym byla tego pewna to bym sie nie stresowala. wlasnie nie wiem o co chodzi z ta goraca kapiela, tzn. nie wiem ile mam siedziec w tej goracej wodzie, bo gdzies czytalam ze godzine...

Gość suonechko....
tego i ja wlasnie nie wiem :) na prawde nie masz się co martwić:) to na pewno nie ciąża:)

Gość Colorfull staRR
mam nadzieje, jestem za mloda na dziecko

Gość suonechko....
ja tez...z reszta z tym chlopakiem nawet nie maialbym co wiazac przyszlosci...jestem tak cholernie zla na siebie...

Gość Colorfull staRR
to myslicie ze dostane w koncu okresu?

Gość suoneczko...
myslę, że ty tak...nie wiem jak ze mną....nadal mam dziwny ból brzucha...

Gość suoneczko...
dostaniesz...nie wiem jak ze mna...nadal mam dziwny bol brzucha...

Gość Colorfull staRR
skoro masz bol brzucha, to dostaniesz w koncu okresu...mnie niestery juz 6 dzien brzuch nie boli i to mnie martwi

Gość elfika
a po co beczeć na forach skoro można w aptece kupić test za niecałe 10 zł i mieć pewność? Pomyśl czasami, to nie boli

Gość Colorfull staRR
nie mam mozliwosci dostac sie do apteki w swieta bo mieszkam na zadupiu a pytam was o zdeanie bo strasznie sie stresuje

"suonechko.... kochalam się z chłopakiem dzień po okresie...bez zabezpieczenia, w dodoatku dwa razy pod rząd. za pierwszym razem skończył poza mną, potem wziął prysznic i było jeszcze raz ale krótko...minął tydzień, robiłam test- 1 kreska, ale mam schizy już...a po drugie mam dziwne skurcze tak jakby w pochwie i dużo śluzu płynnego o białym kolorze." oj, kobiety,,,mamy 21 wiek, a Wy nie znacie własnego cyklu:O suonechko, nie jesteś w ciąży! objawy, o których piszesz, to owulcja. Radzę poczytać i się douczyć, pozdrwiam:D

Gość Colorfull staRR
a ja , czy jest mozliwosc zebym tez byla? juz 6 dzien a ja nadal nie mam miesiaczki...

hej,Colorfull staRR , jeśli nie wystąpiło żadne podejrzane "zachowanie";) w łózku, używaliście gumy od początku do końca, to nie jeteś w ciąży....chyba że zdarzyło się coś, o czym nie wspomniałaś? Antybiotykoterapia miesza w organizmie, stres -to wszystko robi swoje. Ja jadę na gumach już dłuższy czas, uważam, żę prawidłowo stosowana zapewnia maximum pewności, bo banałem jest, ale wspomnę tu,że zadna metoda antykoncepcyjna nie daje 100%pewności. A tak w ogóle dziewczyny, powtórzę się, poczytajcie trochę o miesięcznym cyklu u kobiety, warto, trochę stresu odpadnie, pozdrawiam ciepło:)

Gość suonechko....
Majencia dzięki za pocieszenie :) obiecuję, że poczytam, a po nowym roku pędze po tabsy...:* Mała, dostałaś okresu? ja mam jeszcze 2 tyg.