Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porto1234

jak odbierać męskie aluzje

Polecane posty

Gość porto1234

Witam, zastanawiam się jak odbierać mam męskie aluzje, głównie takie dotyczące spraw seksualnych. Podkreślam, są to tylko aluzje, żadne propozycje wprost. Nie wiem co mam sądzić o chłopaku, który w rozmowie ze mną często ich używa. Może taki jest, po prostu flirciarz - z każdą tak gada, a może na mnie leci? Poradźcie coś :)

Gość Grzegorz Kleszcz
tak właśnie jest :)

Gość porto1234
Grzegorzu, tak jest, że na mnie leci, czy tak, że jest takim flirciarzem po prostu :P

Gość porto1234
No ale chyba są tacy faceci, którzy po prostu tak mają? Za nic nie mogę go rozgryźć, w żaden sposób, a to ważne, zanim ewentualnie zdecyduję się na jakiś krok...

Gość siamalajata
Chyba leci..

Gość ,.,.,
Niestety nie pomogę Ci, ale też jestem ciekawa jak to jest. Mam przykład: facet ewidentnie podbija do laski, a kiedy ona chce czegoś więcej obrabia jej tyłek, że jest taka i owaka :O Na Twoim miejscu bym nie ryzykowała nawiązywać do czegoś poważniejszego :O

Gość kjdfsh
"FACET TO ŚWINIA" :D

Gość siamalajata
najgorsze jest to, że on wzbudza pewne moje zainteresowanie, ale właśnie boję się wygłupić :( nie wiem co robić...

Gość porto1234
siamlajato! Ty się pode mnie nie podszywaj! Ale w sumie, to moglabym sie podpisac pod tym, co napisałaś...

Gość ,.,.,
A weź i zgadnij :classic_cool: Masz 50% szans, że leci i 50%, że nie/robi sobie jaja. Wybadaj go jak najlepiej zanim zaczniesz coś robić, ale mówię Ci Autorko działaj delikatnie 🖐️ Istnieją zarówno zakompleksieni faceci jak i baby, którzy lubią pobawić się czyimś kosztem 🖐️

Gość swiatełek czasssssssssssssssss
podeślij mu cycatą blondynę. Wtedy na 200% sprawdzisz jego intencje aluzje