Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koleczkowa

Sprzedam interaktywną zabawkę dla kota

Polecane posty

dostałam dla mojego kota taką piłkę, ale mam w domu identyczną, więc tę chcę sprzedać cena sklepowa to niecałe 35 zł, mogę ją sprzedać za 25 (do małej negocjacji albo dorzucę w tej cenie do paczki inny koci drobiazg) http://animalia.pl/produkt,12071,Trixie_Turbinio_piłka_z_motorkiem_i_myszką.html zabawka jest nowa, zapakowana w firmowe opakowanie

Gość aerty
kupie daj adres

mogę wystawic na allegro i kto pierwszy ten lepszy :) chyba, ze ktos z Was jest zdecydowany i ma inną propozycję

Nie mam konta na allegro, a koleżanki, która zawsze mi zamawia nie ma na allegro. :)

aa, rozumiem. To jesli wolisz to mogę zdjąc aukcję a podac Ci po prostu dane do wpłaty na maila i wysłac paczkę jak przelew dojdzie

Gość takie zxabawki sa po 12.99
na allegro

sprawdzałam na alegro i tez mi wyskakują tam po 34 - poza tym nikogo nie zmuszam do kupowania u mnie, zyczliwa duszo :P no to podaj linka, niech kupujący mają wybór

Gość a koszt wysyłki 7 zł
pfi sama się tym pobaw

a jaki ma byc jak to dwie spore piłki w duzej kopercie? sam polecony wychodzi około 5,40, plus koszt duzej koperty zresztą cena takiej piłki na smakołyki to minimum 8 zł, ale jak widac niektórym zawsze będzie mało