Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna stokrotka

Ojciec zepsuł nam święta

Polecane posty

Gość smutna stokrotka

tak się cieszyłam, że w końcu wolne, ze sobie posiedzimy razem. Brat wrócił ze studiów do domu. Pojechaliśmy do rodziny od strony mamy. Wiadomo, przy stole trochę alkoholu się wypiło, ale bez przesady. Awanturę zaczął ojciec jak wracaliśmy do domu. Czepiał się o wszystko, ze brat źle prowadzi, że sie go nie słuchamy, ze nie doceniamy. Mama zwróciła mu uwagę, zeby przestał i dopiero sie zaczęło. I nadal sie wydziera i teraz wszystko wypomina i szuka zaczepek do awantury. Mama się popłakała i jest mi źle. Zazdroszczę ludziom co mają normalnych ojców. Teraz płaczę.

Gość pappapap
witaj w klubie ja wlasnie czekam az ojciec pewnie po 4 wroci do domu i beda stoly latac,oby nie nie ejstes sama

Gość nie przejmuj sie nim
to ma nazwe: kryzys wieku sredniego

Gość qwerttusssska
moja sasiadka miala przesrane... jej ojciec wczoraj z jej bratem przez caly dzien popijali .. jeszcze wiglia sie nie zaczela a oni juz najebani byli w sztok :-O ludzie maja w baniach nasrane :-O

Gość smutna stokrotka
nie wiem co robic, ile to moze trwać, kłóci sie już 5 godz i zaczepek szuka mam dosyć,nigdy nie dzoniłam na policje, bo aż takich awantur nie było gada ciągle to samo, jak opetany, nie wiem czy od wódki tak go trzyma, to jakaś nienawiśc z niego wychodzi

Gość pappapap
ciesz sie ze rekoczynow nie ma

Gość smutna stokrotka
gdyby były na pewno bym zadzwoniła zeby go zabrali, zresztą nie podskoczy bo brat jest silniejszy ale to jak psychoza a my jesteśmy bezradni

I kto mi jeszcze sprubuje powiedzieć że trzeba się z takim męczyć dla dobra dzieci... Mi w tym roku Bozia też już rozwód dała. Dzieciom nie będę musiała w przyszłości tłumaczyć że tata nie mieszka z nami i ma je w dupie tylko zwyczajnie że umarł

Gość pappapap
u nas zadnego faceta w domu nie ma, a slyszlaam, z ejuz na izbe nie zabieraja

Gość POSPOLITA KRÓFKA
mam to samo- mam dosc

Gość papaapp czy coś tam
a w jakim regionie Polski mieszkasz?

Gość smutna stokrotka
wywalił stół w dużym pokoju, a mnie próbował wziąć od tyłu :(

Gość smutna stokrotka
współczuję Ci :( mój ojciec jest dziwny, ale na codzień raczej normalnie się zachowuje, dba, pomoże itd ale jak sie napije to tak mu odwala. Nie wiem, widocznie jest nieszczery i jak wypije to wychodzi jego prawdziwe oblicze

Gość smutna stokrotka
lubelskie a Ty?

Gość papaapp czy coś tam
Breslau :)

Gość smutna stokrotka
i z ojcem tam mieszkasz? ja jestem samodzielna finansowo, ale studiuję i dlatego jeszcze sie nie wyprowadziłam, zresztą jestem przywiazana do mamy

Gość smutna stokrotka
pytalam sie czy chce trójkąt ze mną i z moim psem, odmówił, nie wiedziałam że az taki zly jest, pewnie przez alkohol tak się zmienił

Gość smutna stokrotka
widać podszywaczu masz fajowe życie i nie znasz takich prblemów zazdroszczę

Gość smutna stokrotka
mojemu psu też zazdroszczę, z nim to ojciec zawsze idzie a mi odmawia:(

Gość JESTEM BOGIEM..
a nie mozesz mu przyjebac?

Gość smutna stokrotka
jasne, żeby on przyjebał mi, nie, dziękuję może się uspokoi, a jutro pewnie się nie będzie odzywał obrażony ale mam dosyć. Najgorsze, że nie wiem o co my chodzi. Czepia się o wszystko jak w białej gorączce. A to miały być takie fajne święta, przynajmniej się zapowiadały. Nienawidze go.

Gość JESTEM BOGIEM..
to go jebnij jakims krzeslem albo mlotkiem najlepiej jak zasnie

Gość smutna stokrotka
Jak nie zwracamy uwagi na niego to jest cicho. Ja przy lapptopie, brat przy swoim, mami ogląda cos w tv, a ojciec siedzi zły na fotelu i głośno wzdycha jaki to on "nieszczęśliwy" i tylko sie czai zeby znów zacząć awanturę o byle co.

Gość w koniu siła
o wielce mi tam... moj ojcie nigdy nie był trzezwy na zadne swieta i prawie zawsze byla awantura... współczuje bo wiem jak bywa ale u mnie to zawsze hardcore!

Gość smutna stokrotka
próbuje zwrócić na siebie uwagę, zeby znów zacząć gadać. Skąd w nim tyle nienawiści?

Gość smutna stokrotka
ok, rękoczynów nie ma ale z drugiej strony nie wypił tyle żeby być pijanym. Ma słabą głowę, ale kilka kieliszków to nie niewiadomo co. Strzeliło mu coś do głowy i sie furda. Wróciliśmy o 16 do domu, już kilka godzin męczy całą rodzinę, a jak ktoś coś odpowie to zaczyna się wydzierać na cały blok. Boze jak ja bym chciała mieć normalnego ojca, co pożartuje, pośmieje się. :(

Gość juleczka145
Mój ojciec tez pił i nie omieszkał też tego zrobić w Boże Narodzenie ale od 12 lat juz nie żyje i jest spokój ;) Współczuję bardzo ;(

Gość hrrrsa
Jakim trzeba byc czlowiekiem ,by dla swoich byc takim capem.Ciekawe czy dla obcych tez taki jest.To tchorz ,ktory pastwi sie na rodzinie.

Gość juleczka145
Dla takich ludzie nie mam po prostu szacunku. Jeśli taka osoba swoim zachowaniem wyrządza krzywdę innym, to dla mnie jest ZEREM.

Gość w koniu siła
katolicki kraj z tradycjami chlania gorzały - bez znaczenia jaki rejon kraju - pełno degeneratów patologiczne społeczeństwo...