Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoom1

Dwie randki i koniec?

Polecane posty

Gość Zoom1

Jakieś dwa miesiące temu byłem na na 2 spotkaniach z pewną dziewczyną... (Krążyły o niej opinie, że łatwo idzie do łóżka) Oba spotkania w zasadzie wynikały z jej inicjatywy...Kazde wydawało mi sie udane, koińczyły sie one gorącymi pocałunkami na dobranoc...Później kiedy to ja sie chciałem sie spotkać ona ciągle szukała wymówek. Wkoncu stwierdziłem, że ją olewam i zapomne o niej. Ona jednak regularnie do mnie pisze sms...JUZ jakieś dwa miesiace !, nie mam ochoty sie bawić w takie znajomości...Kiedy jej nie odpisywałem, to ona z pretensjami czy coś sie stało, dlaczego nic nie pisałem? o co jej włąściwie chodzi, o pomoc prosze głownie kobiety bo moja męska logika już w tym momencie nie daje ;p

Gość chłopak jest prawiczkiem
naucz ją robić sobie dobrze orgazm, bo jak dotychczas ma problemy i dostaje wścieklicy piczki.

Gość hehe :D
Facet, skoro wiedziales, ze panna jest latwa, to po tych goracych pocalunkach na drugiej randce trzeba bylo ja zaprosic do siebie na kolacje przy swiecach, badz zaproponowac jakis przytulny hotel. A Ty nic, wiec teraz laska bawi sie Toba i ma niezly ubaw.

Gość Z babami tak niestety jest
ze one same nie wiedza czego chca, a ty, jako facet chcialbys wiedziec :D