Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewazne kto i tak przegrana

kocham zonatego faceta, moje przeklenstwo...

Polecane posty

swieta spedza z rodzina, a ja cierpliwie czekam, on ma dwojke dzieci, ja mam 23 lata on 7 lat wiecej, kocham go, on twierdzi ze jego malzenstwo to porazka, w co zaczynam watpic. swieta to dla mnie najgorszy czas, bo musze cierpliwie milczec, jestm przegrana, nie umiem sie wyplatac z tego chociaz bym chciala poprostu nie kochac, bo to bez sensu:(

Gość jhvhgfchfjknmjk
odczep sie od niego szmato

Gość co to sa klapki kubota
Twierdzi że jego małżeństwo to porażka :D:D. A co ma powiedzieć? Że jego żona jest spełnieniem marzeń tylko po ciążach jej cipka nie jest taka jak dawniej i woli sobie podymać KURWE na boku? :) rozłożyłabyś przed nim nogi wtedy? Lepszym sposobem jest powiedzenie coś w stylu "kocham cie/jesteś wspaniała/ty mnie rozumiesz... nie jak moja żona"

jak zawsze teksty typu szmata itd:( a on co swiety??? facet sie bawil pewnie w najlepsze a ja mam swieta zepsute

Gość do autorki z całego serca
machnij sobie z gościem 2 dzieci i wróć po paru latach na forum i opowiesz nam jakiego anioła spotkałaś :P jesteś głupia jesteś szmata i taki los twój:D

Gość do autorki z całego serca
no chyba ,że jesteś z domu gdzie mamusia od twoich młodych lat też została sama bo tatunio za dupciami szalał:D

ale wy jestescie wredy zasrane, pochodze z normalnego domu moi rodzice sa 30 szczesliwych lat po slubie:|

jasne...Baby to zawsze ciągną do dobrych genów a ten je ma i potem płaczą że są ofiarami. Trzeba było nie dawać i byłby mniejszy ból a tak...Nie uważałaś co robisz, teraz rób jak uważasz:P

Facet nie jest święty. To kurwiszon. Jeżeli karma istnieje to jak ta kobieta się o was dowie to jemu obetnie kutasa a ci obije modre tak że żaden na ciebie już nie spojrzy.

chcialabym aby wiedziala z jednej strony, mnie tez nie jest lekko, ani jej.

Gość niktowy
ale tu jest mnowa o niej o biednej laluni, po kuirwe sie pchala do zonatego faceta? on ma rodzine i to tej tepej strzale powinno wystarczyc. nastepnym razem powiedz facetowi, ze spotkasz sie po rozwodzie i tyle! Kazdy powie, ze nie kocha juz zony, ze jest mu zle w zwiazku. Skoro jest mu zle to niech sie rozwodzi i szuka nowej lalu ni

ktos kto sie nie znalazl w tekiej sytuacji niech sie nie wypowiada, bo nic niewie, ja tez nie przypuszczalam ze tak bedzie, ze kiedykolwiek sie zakocham w takim kims! pewne rzeczy dzieja sie wbrew nas, kiedys mialam takie zdanie jak wiekszosc, wszystko bylo proste i do kontrolowania, zasady nagle poszly gdzies w dal:(

bez kitu ;/. Bez papierów rozwodowych - nara koleś... Nie wiem jak ta laska może patrzeć na siebie w lustrze...

bla bla bla, większość z nas się nigdy nie znajdzie w takiej sytuacji gdzie stoi się pomiędzy rodziną, nie każdy jest taką plugawą wywłoką jak TY. To nie jest związek dwóch ludzi, tam są jeszcze dwie istotki pomiędzy które wpychasz swoją brudną cipę.... Żenujące!

Gość nie nie nie nie nie
to, że on nie jest święty nie oznacza, że ty nie jestes szmata

Gość nie nie nie nie nie
dzieją się wbrew nas? Żartujesz , prawda? Nawet jeżeli zakochałaś się wbrew sobie to do łóżka wlazłaś świadomie, na to miałas wpływ.

Gość zupełnie inna kobieta
a ja Cie rozumiem, bo mimo, ze mam meża, to spotykam sie z innym facetem i nie potrafię tego skonczyć, wspolczuje Ci, ale mysle, ze jesli masz siłę powinnaś to skonczyć, im wczesniej tym lepiej, ja bym chciała skonczyc moj drugi związek czasami Cięzko kontrolować emocje, mimo że jestem bardzo racjonalną osobą

chcialabym to skonczyc bo tak rozsądnie bedzie poprostu najlepiej, ale niewiem czy mam dosc sily. jak narazie nie potrafie i zzle mi strasznie, bo to do niczego dobrego nie prowadzi:(

prosze pomozcie jak to zakonczyc? naprawde juz mam dosc

Gość zaciekawiona ja
Przestań się odzywa c do niego . jak inteligentny to zrozumie, jak debil to zapyta co się stało, - powiedz mu wtedy to co czujez

Gość ....ggg....
Jak to zakończyć? prosto. piszesz sms "to koniec. mam innego. kocham go" i przestajesz się spotykać. niech sobie szuka innej zapchajdziury... której będzie wciskał kit jaki on jest biedny i nieszcześliwy

wiem ze bedzie dzwonic itd myslalam nad tym zeby zrobic w ten sposob zeby napisac smsa jakiegos w stylu ja juz tak dluzej nie moge, napisac co czuje i poprostu zmienic nr zeby nie kontaktowac sie, wiem ze nie bedzie latwo ale jakos trzeba, z czasem bol minie tylko tak moge ulozyc sobie zycie, miec szanse na poznanie kogos innego, niewiem czy dam rade ale cos zrobic musze, czasem czuje sie jak jego prywatna dziwka, taka prawda.

:(

Kto mi zabroni tego, że chcę zabrać czyjeś sece..... Kto mi zabroni tego, że chcę zabrać czyjeś kochanie.... Kto mi zabroni tego, że chcę zabrać czyjś lazur oczu.... Kto mi zabroni kochać czyjąś codzienność.... Kto mi zabroni kochać czyjeś szczęście i smutek.... Kto mi zabroni kochać czyjś nacenniejszy skarb.... Kto mi zabroni tego, że kocham czyjegoś męża.... choć to zakazana miłość.....

Gość zakochana w błękicie oczu
wiesz, ja zauroczyłam się żonatym facetem. Takiego przystojnego i zarazem ciepłego i miłego faceta nigdy nie spotkałam. Ma piękną żonę i dzieci. Spotkałam go w pracy, czasami się widujemy, choć już coraz mniej, chyba dlatego, że ja mu też się spodobałam, a wiem, że kocha żonę i nie chce popełnic błędu. Przyciąganie jest niesamowite. Wszyscy wyzywają Cię od najgorszych, ale czy to Twoja wina, że poznaliście się za późno? że on ma żonę? czasami jest tak że wiążemy się z kimś z przypadku. Może to Twoja 2 połówka... nie zawalczysz o nią? ja niestety nie zawalcze, ale ciężko mi z tym, bo jeszcze do nikogo mnie tak nie ciągnęło....

Gość Bazienka z kafeterii
Autorko Współczuję Ci, że przechodzisz takie ciężkie chwile w tak młoddym wieku. Jeżeli on ma 30 lat, powininen być o wiele mądrzejszy od Ciebie i zakończyć to jak najszybciej i przestać zdardzać żonę. Wiem, że to banalne, ale zapomnij o nim, poznaj fajnego, porządnego facecta, który się nie puszcza tak, jak ten żonaty, który naprawdę powinien wykazać więcej rozumu. I zająć się dziećmi, zamiast uwodzić mlode dziewczyny. Uciekaj od tego gnoja jak najszybciej proszę Cię.

sa dni kiedy mysle ze tez mam prawo do szczescia, a sczczescie to on, to juz trwa doscyc czasu, nie potrafimy tego skonczyc, spotykamy sie piszemy dzwonimy, tylko bycie razem nie wydaje mi sie mozliwe, choc bardzo bym chcialam, on twierdzi ze napewno bylby szczesliwy ze mna, tylko sa dzieci i to go tam trzyma! ja z kolei przestalam sie oszukiwac ze facet zostawi to wszystko dlamnie. walczyc jak?? ja juz nie umiem sie w tym wszystkim znalezc, to takie trudne, naprawde nie jest mi latwo, ja go kocham, a rozsadek podpowiada: stop!

Gość zakochana w błękicie oczu
no właśnie lepiej powiedzieć stop. Jak naprawde ię kocha rozstanie sie z żoną...

stracilam wiare tez ze bede kiedys szczesliwa, z kims normalnym, wolnym...