Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mądra dziewczynka

Chce sie spotkac z facetem poznamym na czacie ale on nie chce - woli wirtualnie

Polecane posty

Gość Mądra dziewczynka

Poznaliśmy się 2 miesiące temu i wogóle fajnie nam sie pisało a teraz zaproponowałam spotkanie bo chce go poznać a on że jeszcze nie i że chce mnie poznać lepiej ale wydaje mi sie ze on wogóle nie myśli o tym żeby mnie poznać... Co o tym myślicie? Głupia jestem że chce go poznać naprawdę??

Gość tymitu12
Ma niska samoocene albo jakies kompleksy i chce abys bardziej zaangazowała sie to wtedy sa według niego mniejsze szanse na to ze po spotkaniu go olejesz, albo jest goły i nie ma sieki aby zabrac Cie gdzies,

Gość Mądra dziewczynka
Powiedział że jego wózek nie ma tyle paliwa żeby do mnie dojechac, czy on jest skąpy?

Gość Mądra dziewczynka
Nie ma kompleksów i nie ma problemów z kasą. Wiem o tym. I jestem pewna że nie ściemniał... Od początku piszemy tak na poważnie a nie tylko o pierdołach... Czemu ludzie nie chcą się spotykać... Why

Gość tymitu12
zaproponuj mu aby zainwestował w narty lub łyzwy , do tego nie trzeba paliwa a i o kondycje zadba. Moze nie skapy natomiast oszczedny napewno, czekał abys zamowiła mu taxi na bank, mało domyslna jestes dziewczyno, nooo

Gość ciekawski profesorek
Ma niska samoocene albo jakies kompleksy i chce abys bardziej zaangazowała sie to wtedy sa według niego mniejsze szanse na to ze po spotkaniu go olejesz

Gość tymitu12
Wtakim razie przepraszam, to zapewne szejk, albo ktos z tego pułapu, wziełas to pod uwage ze im z pospolstwem bratac sie nie wypada?

Gość Prawiczek_power
ja moge sie spotkać z tobą moj wózek ma paliwo :)

Gość jkuuiuyuy wózkowicz88
ja tez mogę, mam wózek bez paliwa ale mam silne dłonie

Gość Mądra dziewczynka
To z tym wózkiem to podszyw!!! Nie wiem co robić zależy mi... Myślałam że się rozumiemy, wręcz miałam wrażenie że to jemu bardziej zależy, zaproponowałam spotkanie a tu zonk:( wygłupiłam się i tyle

Gość tymitu12
Prawiczku czyzby wozek ow był na paliwo jadrowe, czy taki wozek na 4 kołkach i z raczka do pchania na mysli masz?

Gość tymitu12
tylko uazaj na reczny cobys czasem nie urwał czego

Gość tymitu12
Jedno pytanie , a ten facet poznany na czacie to on co niby woli wirtualnie , usmiechac sie, czy czo?

Gość Prawiczek_power
hej a wymieniliście sie fotkami ?

Gość tymitu12
no pewnie klate i jedno i drugie zademonstrowało swa

Gość Mądra dziewczynka
Wymieniliśmy się zdjęciami, ja mu pierwsza wysłałam... Jak myślicie czemu się nie chce spotkać, wydaje mi się że się otworzył przede mną, może nie rozważał opcji spotkania i teraz sie wstydzi tego co pisał?

Gość tymitu12
Bo facet to zdobywca i chce aby tak to wygladało, a to ze spotkanie zaproponowalas Ty zaskoczyło go, widzi ze ma do czynienia z wyzwolona dziewczyna, nowoczesna, a swa droga zona pewnie mu nie pozwala