Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c6c5c4

MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość c6c5c4

awantura.. ojciec chcial spac a młodzi byli nie do ogarnięcia.. wkurwił się, wpierdolił jednemu.. ten jakos niefortunnie chyba spadł i o taki platik rozwalił sobie nos, krew sie leje.. wkurwiłam sie nieziemsko co on robi itd, ze to dziecko (8lat) a on z łapami do mnie, matka go trzymała i zaczął mnie od szmat i wieprzów wyzywac.. po czym powiedział, ze mnie wypierdoli z domu i policje po to wezwie.. boze, gdybym tylko mogła uciec.. facet raczej ma to w dupie, udaje ze sie przejmuje, za miesiac mielibysmy byc na swoim, ale ja tu dłużej nie wytrzymam, pomóźcie mi, wskażcie ośrodek gdzie bym mogła iśc!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość c6c5c4
a co najciekawsze ja jestem czarną owcą w rodzinie...! młody i tak jutro bedzie za tatusiem!!! do koljengo razuuu .. moj ojciec nie pije, ma stala prace, rzekomo dba o dom , ale ja juz dawno chcialam stad uciec!!!!!!ma reke, nieraz ja poczułam!!!!!!!

Gość stdt87oiw4eur7
bożżżżżżz jejaj no niec hce mi sie wierzyć w świeta takie rzeczy, gdzie mieszkasz? Jesli są takie sytuacje w domu to robi sie wszystko aby nie było alkoholu w domu !! jak to awantury bijatyki

Gość c6c5c4
no własnie nie ma alkoholu u mnie w domuuuu!! ale jak ojciec wpadnie w szał to tak ma! gdyby nie matka to wiem, ze bym dostała ! albo znowu by mnie za włosy ciągnął...!!!!!!!CHCE STĄD UCIEC!!!!!!!!

Gość c6c5c4
:O:O:O:O

Gość c6c5c4
powie ktoś jakies dobre słowo???

Gość tyuioiytyhujikl;
jesli sie nie wyprowadzisz to bedziesz miała zmarnowane życie psychiczne, badz dzielna i wynies sie, a bedziesz miała poczucie wartości nie bedziesz ponizana

Gość c6c5c4
tak tylko, ze teraz jestem od faceta uzalezniona, bo ja nie pracuje, mam raptem 19lat:O ! wiec jak??? gdzie mnie przyjma??? nawet sredniej nie mam, bo w tym roku przerwalam i chcialam isc od nowego roku zaocznie i do pracy od razu.. a tak to?? samej nie ma mowy o utrzymaniu!!!

Gość c6c5c4
;(;(;(;(

zaczerniłam się, choc sie pewnie to nie przyda.. hmm no nic temat mam w ulubionych to zajrzę jeszczę