Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karmen Elektra

Zakochałam się w nim. Ale sama nie wiem. Co wy o nim sądzicie?? DŁUGIE

Polecane posty

A więc ten chłopak jest przystojny, wysportowany nie za wysoki ale właśnie takich lubie, ale. No właśnie zawsze jest jakieś ale. Jest kilka zastrzeżeń. Poznałam go na studiach. Ja jestem na I roku. On na IV. Ja studiuje dziennie on zaocznie. Wiem na pewno że jest singlem. Jestesmy na etapie bardzo dobrego koleżeństwa. Sporo ze sobą rozmawiamy, ale nigdy do niczego nie doszło. Moje zastrzeżenia wynikają z tego że on unika swojej rodziny, pochodzi z drugiego końca Polski. Mówi że pochodzi z bardzo biednej rodziny i wiem że gdybym sie z nim związała nie chciałby mnie poznać ze swoimi rodzicami. Po drugie on jest żołnierzem zawodowym i wiem że za rok na jesieni wyjeżdza do Afganistanu. Po trzecie jego bardzo aktywny tryb życia. On aż za bardzo uwielbia sporty ekstremalne. Uprawia wspinaczke, jeździ na nartach, oddał 30 pare skoków spadochronowych, w lecie nurkuje, lubi żeglować, jeżdzi szybkim motocyklem, jeździ konno. Ma jeszcze kilka innych ''hobby''. Jest wędkarzem, myśliwym ma w domu cztery akwaria. Aż nazbyt dba o swój wygląd zewnętrzny przez co nie którzy mogliby nazwać metro. Niby jest złotą raczką. Wszystko potrafi zmajsterkować. Jest przedsiębiorczy, oprocz stałej pracy na etacie dorabia jako instruktor nauki jazdy. Niby jest ideałem, potrafi nawet grać na gitarze ALE: czy jeśli sie znim zwiąże na poważnie to nigdy nie zaszkodzi nam, że on będzie unikał by poznać mnie ze swoimi rodzicami i ten jego aż nazbyt aktywny tryb życia, czy nie będzie poświęcał swoim zainteresowaniom więcej czasu niż mi?? no i ta jego praca, wiadomo albo pojedzie na misje, albo poligony, ćwiczenia. Niby jest chodzącym ideałem, ale czy waszym zdaniem warto się z nim wiązać?? Ja mam 19 laty on 26.

Ja osobiście bym Ci odradził go z prostego powodu . Całe życie na walizkach pewnie co chwila jakieś wyjazdy a poza tym jego zainteresowania są w pewnym sensie niebezpieczne i byś się co chwilę obawiała o jego życie jak np nie odbierałby od Ciebie telefonu .

Gość Mulier.
Moim zdaniem, zadurzylas sie w jego pasji do zycia, temperamencie, zaradnosci zyciowej (doswiadczenie), ale to bedzie ciezki kawal chleba dla tak mlodej i spragnionej bliskosci, czulosci osoby jak Ty. Bedziesz cierpiec przez niego. Co do tego bicia - mozliwe, choc niekoniecznie, to typ impulsywny. Ale zrobisz jak zechcesz. :)

Gość abcdkjhg
jesli sie z nim zwiazesz? ale czy on tego bedzie chcial? bo ty juz takie plany snujesz..

Gość abcdkjhg
ja bym sie zdecydowala. ale martwi mnie jedna rzecz. ze jestes zdecydowana, masz chote, jestes zdecydowana ale nie liczysz sie z faktem ze on nie bedzie chcial. z opisu nie wynika zeby on byl jakos tam zainteresowany.

Ja bym chciała. Nie wiem czy on bedzie chciał. Pytanie, czy jego praca, jego zainteresowania nie sprawią, że nie będziemy się dobrze znać. I dlaczego nie chce mnie poznać z rodziną?

Gość abcdkjhg
luchaj to wszytsko zalezy od waszych charakterow, od tego czy sie dobierzecie... sa pary gdzie facet to koles z BORu zona to pielegniarka i swietnie zsie dogaduja, sa dla siebie wyrozumiali i potrafia ze soba zyc. wiec to wszystko od tego zalezy.

Gość No nie mogę!
a co sie tak uczepiłeaś jego rodziny???chcesz się związać z jego rodziną czy z nim,po co Ci jego rodzina do cholery?! pomijając ten fakt,to ja bym zrobiła tak,nie narzucała się,jeśli Ci na nim w różne oczywiście zależy.Jeśli on w Tobie się zakocha ale tak prawdziwie go zaineresujesz to możesz z nim być szczęśliwa.Ja mam męża,który również mógłby mieć(miał) życie bogate w "hobby",ale tak szalenie mnie kocha,że poprostu sam nie potrafi np.gdzieś wyjechać.Nic mu nie zabraniam,a On i tak chce być tylko ze mną bo to ja stałam się jego największą pasją

Gość abcdkjhg
jesli bedzie ci poswiecal malo czasu, natomiast bedzie troskliwy, bedzie ci ufal, a ty jemu, bedzie szczery, mily usmiechniety, bedzie ci okazywal milosc to powinnas sie cieszyc i zaakceptowac to ze ma tez swoje hobby ktore zajmuje mu troche czasu..

Gość SSmen
kategorycznie odradzam. będziesz poniżana, bita. nigdy nie bedziesz miała normalnej rodziny jego nigdy nie bedzie wasze dzieci zaczną pić alkohol, brać narkotyki. kategorycznie odradzam.

Gość upupyupupppupup
upup niech ktoś napisze coś konkretnego w koncu

Gość Brutalna prawda..
bedziesz szczesliwa kochana i jedyna dla niego. :D Wystarczy ?🖐️ Z Bogiem.

Gość gość
Zakochaliśmy sie w sobie choc było wiele przeciwności, wszystko przetrwaliśmy, wyprowadziłam sie z mojej miejscowości i zamieszkałam niedaleko jego. On sie do mnie wprowadził. Bylismy razem 1,5 roku... Wyprowadził się a powody to : napisałam do kolegi z pracy wiadomość i weszłam na profil swojego byłego... Dla niego to zdrada a ja nie rozumiem jak tak można... musiałam zadziałać…zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl i spokojnie czekałam. Po 2,5 miesiacach powrócił. Jestem mega szczęsliwa.

Gość Weronika9897
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Są różne opinie o rytuałach, tym bardziej cieszę się, że u mnie zadziałał. Wybrałam ryt haniela na http://magia-anielska.pl