Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nopek22333

O co jej chodzi?

Polecane posty

Jestem z moją dziewczyną krótko. Było wspaniale, mówiła że mnie kocha itd. wspólne wieczory itp. byłem dla niej jedynym. Po jakimś czasie pisała z kilkoma chłopakami na nk często i sie wkurzyłem o jednego, bo ewidentnie wtedy nie pisała ze mną, była rozmowa, odpuściłem bo nie miałem podstaw, pisała uczciwie dla naszego zwiazku. Dzisiaj mi napisała że nie wie co do mnie czuje, i że przeprasza że kłamała, ale jak napisałem że by mi powiedziała że mnie nie kocha to powiedziała że tego nie powie, i ma sie do poniedziałku zastanowić czy cos do mnie czuje. Pózniej pisalismy normalnie, miło, fajnie i wesoło, jutro mamy sobie dać spokój. Spotkać sie w poniedziałek, ale ona już mówiła że mnie w poniedziałek natrze śniegiem itp. w żartach. Pod koniec napisała KOCHAM CIĘ, lecz ja napisałem, żeby nie kłamała i sie zastanowiła do poniedziałku. Co o tym myśleć?

Gość lalalalalaj
mysle ze dziewczyna jest nie pewna swoich uczuc ,tak jak moj byly chlopak z ktorym juz na szcescie nie jestem od 3 tygodni ...czasami warto cos szybciej zakonczyc niz sie z tym meczyc przez dluzszy czas

nie wiem o co jej chodzi, mówi że nie jest pewna, ale nie chce powiedzieć że nie kocha...zresztą ona jest ładna, i piszą do niej na nk, a ona odpisuje, ale sama nei zaczyna, i to mnie też denerwuje że pisze ciągle z kimś.

Gość lalalalalaj
hehe powiem Ci tak jak bylam ze swoim chlopakiem to tez do mnie pisali tylko ze ja nie odpisywałam bo jego kochałam i zle bym sie czula tak jak bym na dwa fronty zaczela mysle ze ona jest z toba teraz ale jak trafi sie lepsza okazja to bedzie z innym:(

:) ojj widzę że z niej niezła artystka jest,... gdy mówi sie komuś "kocham" to znaczy jest sie wiernym i daje mu sie cale serce a nie dzieli na kilka:) i zgadzam sie z lalalalalaj .. masz racje :) ta dziewczyna jest pewnie młoda i szuka rozrywki.. :/ ja bym tak nie mogla... jesli ma ciebie.. to po co jej inni... spytaj jej sie czy jestes dla niej wtstarczający...

to jedna prawda... ale w tym wieku też można kochać no nie? piszę do mnie na dobranoc buziaczki itp. i mi mętlik w głowie robi

powiedzmy ze to moze byc miłosc:) ajj mąci ci w głowie.. nie bierz tego do siebie bo dziewczyny to aktorki ... lubia czasem miec kilka adoratorów... a widocznie ciebie ma na stałe a innych na wyłacznosc