Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primavera00

dziś się rozstaliśmy...

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhh
To co teraz napisałaś jest bardzo ważne. Zaczynasz obarczać winą siebie... Nie warto w to wchodzić. Szukać przyczyn w sobie. Nie teraz.To nie była miłość skoro się skończyła widocznie. Kurde-to jest tak"jakbym wiedział, ze się przewrócę to bym nie wstawał"..Myślisz, ze gdyby nie Twoje frustracje to by było cudownie?To nie prawda. Rozeszliście bo to nie był dobry związek. Zanim wejdziesz w kolejny warto pomyśleć, co było w poprzednim złe, co byś zmieniła, co musisz zmienić. Ale to za jakiś czas. Narazie ochłoń, zajmij się sobą, nie szukaniem winnych.

Gość primavera00
fakt. to nie był dobry związek :(

Gość asssssd33
hhhhh : napisałaś ironicznie,,obydwoje cierpimy, ale może nasza milość przetrwa"- ja już nie cierpię, on też nie. jest dobrze, czasem nawet bardzo dobrze, więc chyba ta nasza miłość przetrwała. a jeśli chodzi o to, że ja byłam nie konsekwentna, to w sumie chyba on był bardziej nie konsekwentny. chciał przerwy 2 tyg bez odzywania się a nie mógł wytrzymać jednego dnia. widzę więc, że on wcale nie ma nade mną jakiejś przewagi, nie ma mnie w garści. gdyby nie zjawił się przed moim domem, to już nie bylibyśmy razem. on wychodząc ode mnie z domu po zerwaniu nawet nic nie powiedział a jednak po pewnym czasie, po życzeniu mi szczęścia- wrócił. to chyba on pokazał, że nie wyobraża sobie życia beze mnie. ale każdy kij ma dwa końce-masz rację, on też w sumie widzi, że ciężko by mi było bez niego, bardzo ciężko. wreszcie obydwoje to zrozumieliśmy i naprawiliśmy swoje relacje. ja nic w tym złego nie widzę.

Gość primavera00
czasem jak jest o co walczyć.. to warto. jak w przypadku asssssd33 ;>

Gość primavera00
pisałam już że 24

Gość no fakt
No fakt istotne pytanie o wiek...

Gość primavera00
standard, podanie wieku na kafe jest bardzo istotne ! ;)

Gość hhhhhhhhhh
To nie jest tak-nadchodzą pierwsze kryzysy i mówimy sobie"papa".Aleź nie! Ja zdecydowanie jestem za tym, by szukac wyjścia z sytuacji, docierać się, dyskutowac,i DAWAĆ SZANSE. Ale jest różnica, no właśnie.Widzicie to-"dawać sznase Waszemu związkowi" a "walczyć o niego "?? Primavera,nie ma się co dziwić-u Ciebie to świeża sprawa, więc myślisz, analizujesz itp. Mimo wsyztsko pzremyśl, to co napisałam.. A do przedmówczyni: Naprawdę dobrze Ci zyczę, i może faktycznie jest, tak ,że wasza miłość przetrawała ten'zakręt" i wyszliście z niego zwycięsko. I nie ma sensu dochodzić do tego, kto jest/był bardziej niekonsekwentny.Faktem natomiast jest, że bardzo łatwo mylić "nie umiem bez Ciebie żyć" od"jestem od Ciebie zalezny, potrzebuje się, przywiązałem się do Ciebie."

Gość prmiavera00
hhhhhhhh w zasadzie to się z Tobą zgadzam..

Gość zosrawiona 22
witam w klubie, ja tez zostawiona, w duzej mierze przez moje zachowanie, fochy i klotnie