Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sniezka21

Przeznaczenie czy iluzja?

Polecane posty

Witam, co można powiedzieć o tak dziwnej sytuacji.Mianowicie od kilku lat dzieje się w moim życiu wiele,ale co chwile powtarza się jedna sytuacja-spotykam wlasnie jego. Poznałam go dawno temu na stronie internetowej,bylismy z jednego miasta.ja mialam chlopaka on byl sam,mi sie w zwiazku nie ukladallo a z nim dogadywalam sie swietnie,musialam wybrac.Poszlam za szczesciem.Jednak ta radosc mnie oszukala spotykajac sie ze swoją bylą-zrezygnowalam.Po dlugim czasie bez odzewu spotkalismy sie przypadkiem,nie wiedzialam co powiedziec on tez,potem za kazdym razem gdy mnie widzial przypatrywal mi sie poki nie znikne z jego pola widzenia.Po pracy czekal na mnie az skoncze,po tylko aby mnie zobaczyc,czasami porozmawiac.Teraz jest z kims.Ja wyjechalam na studia,on zostal w szarej rzeczywistosci niby szczesliwy,ja sie pogodzilam.Po roku przyjechalam na wakacje z mysla,że na pewno juz nic nie wroci...mylilam sie. Wróciło gdy tylko go zobaczylam,serce zaczelo walic mi 20 razy szybciej,nasze oczy nie mogly oderwac sie od siebie.Ja pracowalam,on tez ale zawsze potem sie spotykalismy bo bylo to silniejsze,widywalismy sie tak by nie wiedziala o tym jego dziewczyna.Ja musialam wyjechac,potem wrocilam gdy mialam dluzsza przerwe na studiach i wszystko sie powtorzylo.Kiedys obiecalam sobie ze wiecej tak nie bedzie,ze ile czasu to może trwać.Jednak gdy teraz wrocilam na swieta,spotkalismy sie znowu,ciagle sie smiejemy,rozmawiamy,swietnie dogadujemy.padaja pytania dlaczego tak jest.Dlaczego miedzy nami tak sie dzieje i ciagnie nas do siebie tyle czasu,mimo tego ze studiuje daleko i nie mamy ciaglego kontaktu to kiedy tylko sie pojawie on wariuje.Czy ktos z Was potrafi cokolwiek mądrego powiedziec na ten temat.Czy to jest prawdziwe uczucie czy zwykly przypadek?

Gość rocznik93333
20 razy szybciej mowisz? przy 30 na minute czlowiek jeszcze zyje (wiem bo spotkalem sie z takim przypadkiem) jak nizej spadnie to juz nie, a 20 razy wiecej to jest... niech policze... 600, a na pewno mierzylas cisnieniomierzem z funkcja pomiaru tetna? nie bylo to cisnienie skurczowe przypadkiem?