Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OpiekuńczyFacetWarszawa

Latex...na codzień :)

Polecane posty

Hej, Mam 30 lat,i jestem uczciwym/wykrztałconym opiekuńczym facetem w WAWY. Szukam partnerki w celu stworzenia trwałego związku,lub/choć przyjaźni. Zanim mnie wszyscy oplują...heh bo to przecież normalne - że inność się piętnuje...szukam dziewczyny która lubi LATEX. Może to być twoja codzienność, może to być hobby,może (choć nie musi) to być powiązane z aktywnością seksualną - nie jest to istotne, chodzi raczej by była to przyjemność dla ciebie...nie wiem czy to łatwo zrozumieć...byś robiła to dla siebie, nie dla faceta :) Pozdrawiam Arek

Gość ja Cie nie opluje
powodzenia , ale przed wyslaniem mogles zajrzec do slownika :)

Gość Latex jest malo ciekawy
wulgarny i niewygodny, wole naturalne skory

Gość Latex jest malo ciekawy
dobrze wyprawiona skora, cienka, jest super w dotyku, a w lateksie cialo sie poci.

...skóra zawsze ma dwies strony :)...zazwyczaj jedna jest wyprawiona... Latex - fakt, pocenie sie jest minusem,wg mnie sa 3 etapy trwajace ok 6h - na początku - pot przeszkadza, potem spaja i jest przyjemny-nie odczuwa się bariery latex-skóra....a potem znów przeszkadza...myślę że to raczej kwestia co się nosi i jak długo.....fakt faktem - trzeba być fanem/fanką :)

Gość skóra jest chyba bardziej
praktyczna! ale za to bardzo sexi late mozna nosic pod ubraniem!

Gość marooned
ja mam lateksową spódniczkę, w czym innym raczej byłoby niewygodnie

Gość opiekunczyfacetwarszawa
Jak dla m.ie to kwestia preferencji-jedne osoby wola ciasno i duzo inne luzne ciuchy-wg mnie ciekawsze,kwestia gustu... jak dla mnie najwazniejsze by to lubic :) a mniej istotne ile...:)

Ale czy Lycra nie jest wygodniejsza? Wygląda podobnie, a przynajmniej się nie marszczy. Taki za duży latexowy kubraczek wygląda nieestetycznie.

Jakbysmy się spotkali przypadkiem to pewnie byś mnie namówił, ale tak przez internet to nie wyjdzie. Nie służy mi ta presja, kiedy wiem, że facet spotyka się ze mną dla seksu. Już na pierwszej randce taki związek jest spalony. Ale mam nadzieję, że mój facet (następny, bo aktualnie nie mam) tez mi to zaproponuje.

ojej to było straszne... Ja mam spore poczucie estetyki i ten latex musiałby być gustowny, może być wyzywający, ale gustowny. I wcale nie uważam, że to jest wulgarne. Na pewno nie bardziej od nieogolonej i wypiętej dupy z pryszczem :D Żeby nie te pryszcze i kudły to pewnie i na filmy można by mnie namówić, ale niestety są nieestetyczne.

Gość znaczy
chcesz się ruchac w gumie?

"chcesz się ruchac w gumie?" Jakim musiała z kimś tak subtelnym to raczej w stalowym pancerzu i to telefonicznie.

No nie latexowych, fakt. Skórzane. Ale i tak ich nie noszę zbyt często. Ogólnie mam powodzenie i jakbym się tak ubrała to musiałabym chyba z paralizatorem chodzić :D A czy interesuje cię tylko związek? Czy może zwykła znajomość też, bo ja razie muszę podelektować się samotnością? Na spotkania erotyczne też się nie zdecyduję, ale pofantazjowałabym sobie.