Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chocoboooo

Wiecznie mi zimno a pocę się jak głupia, co jest???

Polecane posty

Gość chocoboooo

????

Gość nie chcę by i mnie to
zaburzenia hormonalne może? albo zaburzenia związane z regulacją termiczną organizmu... nie wiem, głupoty gadam, ale jest coś takiego. skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.

Gość zaburzenia hormonalne
moga byc + niskie cisnienie

Gość chocoboooo
Tarczycę mam w porządku, więc jakie to wina progesteronu itp.? To takie krępujące... Gdy wszyscy w koło siedzą sobie w krótkich rękawkach i moga mieć nawet otwarte okno, a ja... W środku mi gorąco, a nogi i ręce lodowate jak u trupa, ale tak strasznie spocone,że widać na nich kropelki potu i pod pachami też się pocę, to straszne i głupie:(

jak masz tak, że w środku gorąco a kończyny lodowate, to może jednak coś z krążeniem nie tak. ćwiczysz regularnie?

Gość chocoboooo
nie ćwiczę w ogóle, ale mam tak odkąd pamiętam, zawsze wstydziłam się tego mojego pocenia, nie ważne, czy jest gorąco, czy zimno, zawsze mam mokre - dosłownie - MOKRE dłonie i stopy, utrudnia mi to życie i kontakty z ludźmi:(

to zacznij ćwiczyć, a jak nakładasz balsam, to zaczynaj od łydek, ud, w górę (to taki mini masaż stymulujący krążenie - do serca trzeba) tak czy inaczej wizyta u lekarza cię nie ominie. przyczyn może być wiele, niemniej jednak tu mówię o krążeniu, ćwiczenie nigdy nie zaszkodzi.

Gość chocoboooo
może i masz rację, ale ćwiczyć się tak potwornie nie chce...:/ musze powiedzieć o tym lekarzowi - dzięki:)

to nie jest trudne. wystarczy, że przez 30 dni się mocno zmobilizujesz. tyle trwa wyrobienie w sobie nawyku. to nie musi być godzinna wizyta w fitness klubie co dzień, to może być po kilka skłonów i po kilka przysiadów czy innych ćwiczeń rano bądź wieczorem, i stopniowo zwiększyć, np do 2 razy dziennie. spróbuj.

Gość Karmazynowy Mściciel
ja mysle ze to dlatego ze sie nie myjesz

Gość lasick!
gimigimigimigimi dat bejs

Gość to normalne z zimna
człowiek też się poci