Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowyy

Czy istniej możliwosc zajscia w ciąże przy prezerwatywie w dni płodne ?

Polecane posty

Gość nowyy

Mam pytanie i liczę na szybką i szczerą odpowiedź. O tuż kochałem się z dziewczyną przy zabezpieczeniu tylko z prezerwatywą. Prezerwatywa nie sunęła się ani nie pękła, na dodatek w dni płodne. Wytrysk był w środku nie zdążyłem wyciągnąc penisa. Czy dziewczyna mogła zajsc w ciąże ? Dziękuje i Pozdrawiam .

Gość ktośtamktoś
Po co wyciągasz skoro jest z prezerwatywą ? Nerwicy seksualnej chcesz się nabawić ? ;] A może myślisz że sperma przenika przez mikropory ? ;]

Niby żaden środek anty nie daje 100 % pewności ;) Więc teoretycznie jest możliwość zajścia w ciążę w takiej sytuacji, ale osobiście myślę, że jeśli z gumką się nic nie stało, to nie ma możliwości, a producenci prezerwatyw muszą się jakoś zabezpieczyć, bo napiszą, że daje 100 % pewności, a ktoś wpadnie i będzie się upierał, że z gumką nic się nie stało ( a pewnie " było kilka wejść bez gumki, ale przecież tak się zajść nie da ", panna ze szponami 10 m zakładała gumkę i dziurę zrobiła itp. przypadki ). Ludzie zakładali by im procesy, a ci musieli by płacić odszkodowania, więc ta zaniżona skuteczność gumki to pewnie właśnie z tego względu. Nie martwcie się :)