Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tym jest nie tak

Nasze zarobki wspolnie -czy damy radę???

Polecane posty

pomozcie mi prosze bo stoimy przed wazna dezycja w zysiu dotyczaca kredytu, oboje mamy po 25 lat i ja sie tej decyzji boje ale jest niezbędna...a więc: ja zarabiam 1200 netto on ok 2800 nettno, czasem wiecej, tak do 3500, ale zalozmy ze ma to 2800 i nic wiecej Razem mamy 4000 czy bedziemy w stanie sie utrzymac, i zyc na jako takim poziomie?? i teraz kredyt opcja 1 na 20 lat rata 890 zł. na 30 lat rata 660 zł (ja bardzo bostaje za ta opcja) z rata prawie 900 zl chyba nie bede spac spokojnie, a do tego przeciez jedzenie, ubranuia, benzyna, rachunki itp :(:( jak myslicie co robic, chyba w naszym wieku kredyt na 30 lat to nic takiego strasznego??:O

ludzie sa w gorszej sytuacji materialnej a płaca kredyt i jakoś zyją. Oczywiście dolicz dobie opłaty kilkaset złotych , no a jak chodzi o jedzenie to trzeba nauczyc sie gotowac oszczednie bo dużo kasy sie marnuje przez głupie zachcianki

Gość kredyt
lepiej wziasc kredyt jako malzenstwo maja lepsze oferty dla malzenstw

no tak tak jako malzenstwo w dodatku w opcji rodzina na swoim

Gość wielka dama ....
ja ze swoim menem wytrzymałam 7 lat a ty ze swoim chcesz kredyt spłacać przez 20!? :D:D:P:D o ja pierdzielę:D PODZIWIAM!

pod warunkiem, że utrzymacie swoje dochody. A jeśli nie, to czy macie jakieś zabezpieczenie?

Gość kredyt
uważam, że spokojnie byście dali radę

Gość ja spłacam
na 15 lat po prawie 2.000 ale po 5 latach bedziemy spłacać po 1.000... zarobki około 6.000-10.000

Gość jezeli bierzesz na 30 lat
to tracisz w ten sposob 24000...

jak nie macie wyscia to bierzcie ale ten na 20 lat Moze gdzies dorobisz albo zmienisz prace na lepiej platna? pamietaj,ze z czaswm pewnie dojdzie dziewcko i wydatki z nim zwiazane

musimy wziac kredyt nie ma innej opcji, kredyt na 160 tys, bo mamy wklad wlasny 90 tys...mieszkanie ktore chcemy kupic kosztuje 207 tys wiec na wykonczenie zostaje 43 tys, nie wiemy nawet czy to wystarczy ale jeszcze wiekszego kredytu tez nie chcemy, wolimy wykanczac potem powoli

a nie lepiej od razu wyjść z założenia, że mieszkanie będziecie wykańczać powoli? bez tych 43tyś? można z rok- 2 pomieszkać w brzydkim niewykończonym ale nie spłacać katastrofalnych dla waszego budżetu rat kiedyś pewnie zechcecie mieć dzieci przy takich zarobkach, opłatach, racie za kredyt zarżniecie się tylko dlatego, że musicie mieć od razu ładne mieszkanie

Gość ertyu89o
http://www.rodzinanaswoim.pl/ spróbuj popatrzeć na tej stronce to chyba da bynajmniej znajomi mówili, że na stronie rodzina naa swoim dużo mieszkań już taniej załatwili

troche wykonczyc je musimy bedzie ono w stanie deweloperskim, nie da sie tam mieszkac

Gość joannaandr
My bierzemy kredyt na 20 lat z ratami malejacymi pierwsze w franicach 2600 2700 ostatnie jakies 1100 i sie nie martwie

bierzemy oboje, malzenstwem bedziemy za kilkanascie dni